Gescheiden Vaders

 

___Gescheiden vaders___

Tijdens onze surveillance in de nachtdienst zagen we boven op de oprit van de Ringbaan Oost in Tilburg in het midden van de rijbaan lopen.

 

(Foto: gratis foto Wikimedia Commons)

 Het was pikdonker.

Het was geen gewone voetganger ...de man was iets aan het doen. Hij had een veger in zijn hand.....en was de straat aan het vegen.


 (Foto: gratis foto Wikimedia Commons)
 

Nadat we het oude baasje erop gewezen hadden dat hij in het donker niet zichtbaar was en dat hij gevaarlijk bezig was, vroeg ik hem: ”Wat bent U eigenlijk aan het doen.?” De man vertelde ons dat hij s´nachts slecht sliep en dat zijn zoon met de auto iedere dag over deze oprit naar zijn werk reed. Om te voorkomen dat de banden van de auto van zijn zoon door glas of andere scherpe voorwerpen kapot zouden gaan, veegde hij iedere nacht het wegdek van de oprit.

 

(Foto: gratis foto PxHere)

Ouders hebben het beste voor met hun kinderen. Ook de vaders die niet kunnen deelnemen aan hun opvoeding….doen dat toch op afstand op de ene of andere manier. Een kind begrijpt niet altijd dat door omstandigheden de vader niet fysiek aanwezig kan zijn maar dat hij met zijn gedachten wel continue hen is.

Wordt vervolgd…..


Eerste keer gepubliceerd 11-7-2018


Reacties

Populaire posts van deze blog

Roodkapje voor Volwassenen / Transgender

Lessen in Beffen

De Eerste Zonnebank in de Hele Wereld