Het Fotoalbum

 ___Het Fotoalbum___

(Foto: gratis foto Wikimedia Commons)

Een Belg woonde een week lang een persconferentie bij in Amsterdam. Voor zijn werk was hij genoodzaakt om een gehele week van zijn gezin verwijderd te zijn.  Hij had een kamer in een luxe hotel.....

(Foto: gratis foto PIXNIO)

......het eten was geweldig......

(Foto: gratis foto Freerange Stock)

.....maar s´avonds verveelde hij zich kei kapot. De muren van de hotelkamer kwamen op hem af. Omdat hij zich zo stierlijk verveelde besloot hij het centrum van Amsterdam te gaan bezoeken om een pilsje te drinken. Hij drentelde van terrasje naar terrasje en na de nodige alcoholische drankjes genuttigd te hebben belandde hij...zonder hij het zelf besefte...op de Walletjes. 


 (Foto: gratis foto Pexels)

Hij had wel ooit over de Walletjes gehoord maar was er nog nooit eerder geweest. Hij zag de ene nog mooiere dan de andere exotische dame achter het raam zitten.

 

(Foto: gratis foto Flickr) 

Verlegen liep hij aanvankelijk aan de overkant van de straat om al dat moois te aanschouwen. Langzaam begon hij zich op zijn gemak te voelen en liep dichter tegen de ruiten alwaar het snoepgoed voor volwassen tentoongesteld werd. De man begon zich een ware Casanova te wanen. En in zijn gedachte had hij al verschillende knappe dames uitgekozen waar hij het wel op zou kunnen. Plotseling zag hij één van zijn favoriete grieten zwaaien. Geschrokken keek de man achterover of de vrouw iemand anders bedoelde met haar gezwaai. Hij keek linksom naar achteren...hij keek rechtsom over zijn schouder….maar in de gehele omgeving was niemand anders te bekennen. De bloedmooie temeier bedoelde toch echt hem. De jonge spetter gebaarde met een gekromde wijsvinger dat hij naar haar toe moest komen. Blozend liep de man naar het raam en de deur daarnaast werd geopend.


 (Foto: gratis foto The 21st-CenturyWindow Borthel/Amsterdam Museum/Flickr)

De adembenemende schoonheid sprak hem aan en zei met een sensuele stem: “Goedenavond…….wat doet een zo´n gedistingeerde heer als jij hier in Amsterdam….?” en voordat de man de kans om kreeg om te antwoorden: “Wat zou je ervan denken om eens door mij goed verwend te worden….?” Het blozen van de Belg werd nog heftiger. Maar daar gaf hij niks om. Nog nooit in zijn leven had een vrouw hem zo sensueel? toegesproken.

“Awel zunne….” stotterde de man: “En wat gaat me dat dan niet kosten?”

“Voor een gentleman als jij 300 euro “ antwoordde de vrouw van lichte zeden zonder ook maar een ogenblik met haar ogen te knipperen.

Teleurgesteld antwoorde de man: “Awel….zoeveel geld hebbik nie…!”

En wilde al weer gedesillusioneerd omdraaien.

Razendsnel herstelde de jonge vrouw uit het leven zich en zei: “Omdat ik vandaag een goede dag heb…...is het voor jou bij uitzondering gratis……!”

“Gratis….heulemaal voor niet?, zei de man.

“Ja….helemaal voor niets….omdat ik zo´n goede zin heb.” zei de beroeps: “Waar woon je in België…..zeker in Antwerpen.?”


(Foto: gratis foto Wikimedia Commons)

“Ja….in Antwerpen...”antwoordde de man onnozel.

“Oooh….dat is ook toevallig...”zei de jonge deerne: “Daar heb ik ook jaren geleden ook gewoond. In welke straat?

De man noemde zijn adres en de vrouw antwoordde met: “Dat is nou toch ook toevallig…..in die straat heb ik ook gewoond…..op nummer 13…..en op welk nummer woon jij.?”

Zonder er bij na te denken zei de man op welk nummer hij woonde…..en verkneukelde zich op het gratis nummertje dat hem door deze lieve vrouw aangeboden werd. Het werd een geweldig gratis nummertje en de vonken vlogen ervan af….!

(Foto: gratis foto PICRYL)

Een week later liep hij nog steeds na te genieten van zijn avontuurtje op de Walletjes.

Maar terug bij moeder de vrouw en de kinders ging het dagelijkse leven gewoon door tot op een dag een grote Amerikaanse slee voor de deur stopte.

 

 (Foto: Martin Cuijpers)

 Uit de auto stapte een reus van een vent met body-building-spierballen met onder zijn arm een boek.(Foto: gratis foto PICRYL) 

Hij liep naar de voodeur van de Belg en er werd aangebeld. De Belg opende de voordeur en keek tegen de op een pooier lijkende man aan. Het leek niet alleen een pooier…..het was ook een pooier.

De spierbundel zei tegen de man: “Vorige week bent U op de Walletjes geweest om te wippen….niet:?”

De Belg zei: “Ssssst…..!” en keek over zijn schouder of moeder de vrouw niks gehoord had.

Met fluisterende stem antwoordde hij de pooier: “Ja…..dat klopt”

De pooier vervolgde zijn verhaal met: “Vond U het niet vreemd dat voor U de sex gratis was terwijl in de rest van de straat de dames 300 euro rekenen voor een nummertje….?”

“Ja….dat was me ook al opgevallen….maar de sympathieke vrouw had een goede dag gehad en zei dat het voor mijn bij uitzondering gratis was.”

“Welnu….” interrupteerde de pooier de man: “Het was niet helemaal gratis….We hebben foto´s gemaakt…..!”

Tegelijkertijd klapte hij het boek dat onder zijn arm zat open. En dat een fotoalbum bleek te zijn.

(Foto: gratis foto PxHere)

Geïnteresseerd keek de Belg naar de foto´s…..en verbaasd zei hij: “Awel zunne….da ben kik….en gans in mijne naakt….!”

En terwijl hij met zijn wijsvinger enkele foto´s aanwees zei hij: “Die wil ik hebben….die wil ik hebben….die wil ik hebben…..en deze wil ik ook hebben:!”

(Grapje)Gepubliceerd 12-10-2023

Geschreven lang geleden.  

 

 


 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Lessen in Beffen

De Eerste Zonnebank in de Hele Wereld

Roodkapje voor Volwassenen / Transgender