Op Zijn Hondjes

 ___Op zijn Hondjes___

Toen ik in de Hoefstraat woonde kreeg ik nieuwe buurtjes. Een jong koppeltje van begin de twintig. Een mooi stel. Ze hadden hun huis verbouwd en gingen daarna trouwen.....

(Foto: gratis foto PIXNIO)

Na de bruiloft kwam ik ze opvallend weinig tegen.....te druk natuurlijk. Ze hebben in de wittebroodsweek wel andere dingen te doen dan met de buren te kletsen.

(Foto: gratis foto PIXNIO)

Op een avond zat ik op mijn gemak in de bank TV te kijken. Plotseling hoorde ik buiten in de straat van een ambulance. Het geluid van de sirene werd gestaag luider en luider en ik bedacht dat de sirenes van de hulpdiensten me nog steeds mijn maag ineen deden krimpen. De herrie zwol aan en ik wachtte op het hoogtepunt van het lawaai .....om daarna het hinderlijk geweld te horen passeren.....en geleidelijk in de verte te laten verdwijnen. 

(Foto: gratis foto Wikimedia Commons)

Het kabaal stopte wonderlijk genoeg en werd gevolgd door de felle blauwe flitsen van de zwaailichten.

De ziekenauto moest blijkbaar hier in de straat zijn. 

En inderdaad:  ik zag de gekleurde auto met de zwaailampen precies voor de deur van de nieuwe buurtjes stoppen. Ik was voor het raam van mijn woonkamer gaan staan om te zien wat er aan de hand was. Ik zag twee broeders  van de GGD gehaast uit de ziekenauto springen en in het huis van het jonge stelletje binnen gaan. Al direct naar een tiental seconden kwam één van de broeders terug naar de ambulance gelopen en ik zag hem de brancard uit de auto pakken en deze snel uitklappen.

(Foto: gratis foto Public Dimain Pictures)

Ik was naar het trottoir gelopen  om te kijken of ik misschien assistentie kon geven. Maar dat was niet nodig want de brancard op wieltjes werd al voorzichtig naar buiten geloodst. Met daarop de buurman onder een wit laken.....

.(Foto: gratis foto Wikimedia Commons)

.......maar wat zag ik:.....onder hem lag nog iemand: het pasgetrouwde buurvrouwtje.!

Van hem zag ik  alleen de haren op zijn achterhoofd en van haar maar en kleinstukje van haar voorhoofd..... Er was geen bloed of zo te zien en de brancard met de rare lading werd rustig ingeladen. De broeders stapten in en ik zag de ziekenauto langzaam weg rijden. 

Omdat de zwaailamp en de sirene niet meer aangezet werden ....nam ik aan dat het in ieder geval geen levensbedreigende situatie was.

Al de volgende morgen liep ik de  buurman al weer tegen het lijf op het trottoir voor zijn voordeur. Hij  was zijn hondje aan het uitlaten......

(Foto : gratis foto Pixabay)

Verbaasd door zijn snelle beterschap informeerde ik hoe het met hem ging.

"Goed....", antwoordde hij: "Maar ik schaam me dood voor de genânte vertoning op de brancard gisteren...!"

Ik vroeg hem wat er toch in godsnaam gebeurd was. Nog steeds beschaamd vertelde hij me het verhaal: "Je weet dat we pas 5 dagen getrouwd zijn en we zijn beiden verrukt van de sex die daarbij hoort. Verliefd als we zijn ...benutten we iedere vrije minuut om samen in de koffer te springen.

 

(Foto: gratis foto Pexels)

Ik wist niet dat ik zoveel energie bezat. En mijn liefje lust er wel pap van.


(Foto: gratis foto PxHere)

Maar op een gegeven  moment begon het na die vele dagen te stroeven en ineens zaten we vast.

Ik weet dat honden ook vaak vast komen te zitten en dan zie je ze  allerlei capriolen uithalen om los te komen. Ik wist niet dat dat bij mensen ook mogelijk was. Vooral als het reutje flink groter is dan het teefje levert dat regelmatig een pijnlijke situatie op. Het mannetje gooit dan een poot over het achterste van het vrouwtje en zo komen de nahijgende beestjes kont aan kont te staan. Terwijl de opgewonden penis tijd nodig heeft om te krimpen....staan de 2 honden op straat een beetje wezenloos rond te kijken.

De buurman vervolgde: "Met veel moeite konden we uiteindelijk de ziekenauto bellen en we hebben in onze gang gewacht op de reddende auto van de hulpdiensten.

(Foto: gratis foto Wikimedia Commons)

Toen de 2 broeders ons op de brancard hadden geholpen......hebben ze lachend een laken over onze naakte lijven gelegd. Om eventuele nieuwsgierige omstanders geen peepschow te geven......

(Foto: gratis foto Wallpaper Flare)

En daar ging het spul........

"Wat een toestand....", zei ik en kon ook een klein lachje niet verbergen.

Snel nadenkend vroeg ik de buur of hij al naar een dokter was geweest om te vragen of het vastzitten nog een keer zou kunnen gebeuren en wat hij kon doen om het te voorkomen. 

"Nou.....",zei hij: "De dokter heeft ons het advies gegeven bij de volgende sex om het op zijn hondjes te doen. 

"Op zijn hondjes.....?"; vroeg ik verbaasd: "En dan kom je niet meer vast te zitten.?"

"Jawel....!"; antwoordde de buur: "Maar dat loopt een stuk gemakkelijker naar de ziekenauto!"(Foto: gratis foto Wikimedia Commons)


(Grapje)

Eerste keer gepubliceerd ....lang geleden.


 Wordt vervolgd......

In mijn jeugd heb ik op het plantsoentje voor onze deur regelmatig honden vast zien zitten. Er was zelfs een keer een wrede buurvrouw die een emmer met water over de ongelukkige lovers kieperde.          Hoe wreed kan men zijn....?

(Foto: gratis foto Pixabay)


Wordt vervolgd......


(Foto: gratis foto Public Domain Pictures)
Reacties

Populaire posts van deze blog

Roodkapje voor Volwassenen / Transgender

Lessen in Beffen

De Eerste Zonnebank in de Hele Wereld