Glazen Oog

 

___Glazen Oog___

(Foto: gratis foto Pikist)

Twee mannen zitten aan de bar en zegt de ene tegen de andere: “Wedden voor 50 euro dat ik in mijn oog kan bijten….”

De andere man die al behoorlijk gedronken heeft zegt luid met een lallende tong: “Dat is onmogelijk. Daar wil ik best om wedden voor 50 euro…” en legt 50 euro op de bar.

“Ok”, zegt de andere man die ook flink beschonken was: “Let op….” Hij pakt voorzichtig met 2 vingers zijn glazen oog eruit…..en bijt erin.!

(Foto: gratis foto Pikist)

“Shit.!”, zegt de andere zatlap en ziet zijn 50 euro verdwijnen in de portemonnaie van de ander.

“Maar niet getreurd…”, zegt de ander: “Je hebt de weddenschap verloren maar je krijgt een herkansing: “Ik wil wedden voor nog eens 50 euro dat ik ook in mijn andere goede oog kan bijten.”

“Nou “, dacht de verliezer: “Het is onmogelijk dat hij 2 glazen ogen heeft” en gaat de uitdaging opnieuw aan. De uitdager neemt demonstratief zijn kunstgebit uit zijn mond….en bijt daarmee zachtjes in zijn goede oog.

Hup…..weer 50 euro verdiend.

(Grapje)

Echter op een keer verliep de truc niet zo soepel en de goede man slikte per ongeluk zijn glazen oog in. In paniek ging hij naar zijn huisarts en vertelde dat hij zijn glazen oog ingeslikt had.

“U hoeft niet in paniek te geraken….”,reagageerde de huisarts op een rustige toon: Die komt vanzelf via de natuurlijke weg via de anus te voorschijn.”

2 dagen lang had de man zijn ontlasting onderzocht om zijn glazen oog terug te krijgen. Maar niks….zijn glazen oog zat er niet bij. Terug gegaan naar de dokter zei de man.”Dokter U zei dat mijn oog vanzelf met mijn poep uit mijn lichaam zou komen...maar na 2 dagen heb ik nog niets gezien”.

“Dat is vreemd”, zei de dokter:” Ik zal Uw anus eens onderzoeken…..kleedt U zich maar uit….en ga maar eens krom staan.”


(Foto: gratis foto Flickr)

De dokter keek naar de anus van de man en zei: “Vreemd…..ik zie niks…”

“Ja….maar ik zie U wél….!”, antwoordde de man verbolgen.

(Grapje)
Reacties

Populaire posts van deze blog

Lessen in Beffen

De Eerste Zonnebank in de Hele Wereld

Roodkapje voor Volwassenen / Transgender