Dementie

 ___Dementie___

 

(Foto: gratis foto PxHere)

Een man komt bij de dokter en zegt: 

"Dokter.....ik denk dat ik aan dementie lijd.....want ik vergeet de laatste tijd van alles.!"

De dokter vraagt aan de man: "Hoe lang heeft U daar al last van....?"

De man kijkt de dokter aan en vraagt:  "Waarvan....?"

(Grapje)Wordt vervolgd.....

 

(Foto: gratis foto PxHere)

________________________________________________________________ 

 Aantekening mijnerzijds....

Gisteren de film The Quiet American gezien.  Met Brendan Fraser in 1 van de hoofdrollen. Aan zijn zijde was een hond te zien die sprekend leek op mijn vroegere hond. Een beige/bruine Sharpei. De mijne heette Golfo. De movie-hond leek als 2 druppels water op mijn overleden dierenvriend......maar toch miste ik iets. Na een poosje besefte ik pas wat dat was. De Sharpei in de film had een ronde krullende staart.....welnu mijn vriend had vroeger eenzelfde staart maar was die verloren tijdens een gevecht tussen hem en 3 Duitse herders. De Duitse herders hadden mijn Golfo lelijk toegetakeld met  het resultaat dat zijn straart slechts aan een klein stukje huid bungelde. We hebben de staart  afgeknipt bij de dierenarts. Zij heeft met behulp van mij in een meer 1 uur durende operatie mijn Golfo opgelapt. Daarbij werd wat van de staart nog over was geamputeerd en dichtgenaaid zodat Golfo met een klein stompje in het leven moest gaan alwaar van tevoren een fiere mooie ronde staart gestaan had. De dierenarts en ik samen hebben meer dan 50 hechtingen gezet. En ware het niet dat Sharpeis een slappe rimpelhuid hebben dan had Golfo deze slachtpartij met de drie andere honden niet overleefd. Zij zouden in het vlees gebeten hebben. En hadden nu alleen de rimpelhuid open gescheurd. Door deze trauma ervaring is Golfo veranderd van een lieverd....naar een voor andere honden agressieve hond. 

Ook gisteren zag ik op TV het evenbeeld van Maui. In de film Remie (alleen op de wereld). Deze zwarte cocker spaniel in de film had dezelfde witte bles op zijn borst als Maui.

(Foto: Martin Cuijpers)
 

 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Lessen in Beffen

De Eerste Zonnebank in de Hele Wereld

Roodkapje voor Volwassenen / Transgender