De Film Vrouwengek

https://youtu.be/HH3ruuml-R4?si=hA8zS6UgBlPf6TL1

 _____De Film Vrouwengek _____

(Foto: Copyright Martin Cuijpers...artiest Victor Doblado uit Malaga)

Op het het eind van zijn leven kijkt de gepensioneerde X terug op de herinneringen uit zijn veelbewogen leven. In de blokhut op zijn berg laat hij de gelukkige momenten uit zijn bestaan de revue passeren... en evolueert hij waar het bij de minder gelukkige momenten zo faliekant verkeerd is gegaan. Na een bijna-dood-ervaring komt X tot het besef dat als hij toen op dat moment de pijp uit was gegaan dat zijn kinderen hem helemaal niet goed gekend hebben.        Jaah.... ze kennen zijn naam wel...maar de rest is behoorlijk oppervlakkig. Daarom besluit X een boek te gaan schrijven. En om alles in de vorm van Bloggers te publiceren. En op deze manier is Vrouwengek ontstaan. Wordt vervolgd.... 

En hiermee begint het verhaal van de toekomstige film ook. 

Als X in de gaten heeft dat zijn kinderen in het geheel niet geïnteresseerd zijn in zijn boek richt hij zich op zijn kleinzoon Don. Op een ongedwongen.... en vooral niet manipulerende manier kijkt X in de belevingswereld van de vrolijke knaap. 

Al snel blijkt de jonge knul zijn grootse vriend te worden. 

De grootste vriend in zijn leven.... nadat zijn eerdere grootste vriend.... zijn eigen vader gestorven was. 

Regelmatig wordt de dierentuin Bioparc in Fuengirola bezocht waarvan ze een jaarpas aangeschaft hadden.... 

S'zomers wordt er gretig gebruik gemaakt van het zwembad in de urbanisatie in Marbella waar kleinzoon Don met zijn vader en moeder woont.... Het begon langzaam traditie te worden om bij de bezoekjes van Opa in een restaurant te gaan dineren. Er worden bezoekjes aan de zee en het strand gebracht..... terwijl Don bij elke gelegenheid zijn fiets....

of step uit de auto  haalt om zijn te hoog gehalte van energie te verbruiken. Op rustige middagen wordt naar de een of andere film gekeken.  Meestal naar Kuifje... of zoals hij in het Spaans heet: Tin Tin... (Foto: free photo Wikimedia Commons)

....of naar de andere favoriete movie Alladin.(Foto: free photo flickr.)

Met Will Smith die de rol van de genie vertolkt. 

Ook X geniet er met volle teugen van het feit dat de kleinzoon het zo naar zijn zin heeft. 

Het deert X geen sikkepit dat hij de films niet kan volgen. Ja... hij verstaat wel Spaans.... maar niet genoeg om een film goed te kunnen volgen. De wetenschap dat de kleinzoon op Engelse les zit versterkt bij hem de...... om met Don in de toekomst in het Engels te converseren. 

Op een ongedwongen manier probeert X om zijn kleinzoon te bereiden op de dag dat hij een vriendin zal hebben. 

En bedenkt een verjaardagscadeau voor de 16de verjaardag van Don. 

Op het eind van de film heeft Don een verjaardagsfeestje waarbij blijkt dat het verjaardagscadeau van Opa helemaal niet meer toepasselijk is. 

Wordt vervolgd...... 

Zonder te manipuleren probeert X zijn jonge vriend de liefde voor de muziek bij te brengen. Op een dag bleek de jonge Don een liedje uit zijn hoofd mee kon zingen dat X een week daarvoor aan hem getoond had op zijn mobiel. 

Link - Pedro Cabo, Farruko - Calma (Remix - Official Video) - https://youtu.be/1_zgKRBrT0Y?si=ZioR76maQS1aQJJ7

Wordt vervolgd.... 

Waarom zijn zoveel mannen heel hun leven op zoek naar de ideale vrouw... terwijl er hoopjes andere lieve vrouwen beschikbaar zijn. 

Link - Stephen Stills- Love The One You're With- https://youtu.be/HH3ruuml-R4?si=hA8zS6UgBlPf6TL1


Wordt vervolgd.... 

Het Vrouwengek - disco gevoel.... 

Link - Sylvester - You Make Me Feel (Mighty Real) - 

Uitgebracht in 1978.....

Wordt vervolgd..... 

(Eerste keer gepubliceerd 30-12-2021)


Reacties

Populaire posts van deze blog

Roodkapje voor Volwassenen / Transgender

Lessen in Beffen

De Eerste Zonnebank in de Hele Wereld