Het Grootste stuk

 ____________________Het Grootste Stuk / Moppentrommel + 9 jaar_________________

Twee vrienden waren op een verjaardagsfeestje.Het huis was versierd en overal hingen ballonnen. De moeder van het feestvarken sneed de taart aan en riep tegen de aanwezige kinderen: “Wie wil een stuk taart….?

Jaaah….dat wilden de kinderen wel….!

De 2 vrienden zagen de taart in een zucht en een wip slinken…..de moeder van de jarige job had de taart zo ongelukkig gesneden waardoor er tot overmaat van ramp twee ongelijke stukken gebak overbleven.Een groot stuk en een beduidend kleiner stuk. Alle kinderen waren voorzien van een spie van de lekkernij….en de 2 vrienden hadden nog niets. Toen ze naast de tafel stonden waar even van tevoren nog een hele taart had gestaan,bespeurden ze slechts nog 2 stukken van verschillende grootte. Beteuterd stonden ze naar het gebak te kijken. Totdat de kleinste van de 2 bliksemsnel het grootste stuk op een bordje deed. “Lekker…!”, zei hij: “Dat wordt smullen.!”Ineens zei de grootste van het tweetal: “Dat is niet netjes...dat jij het grootste stuk gebak neemt …..”

De kleinste keek de grootste aan en reageerde: “Waarom niet….? Als jij het eerste mocht kiezen, welk stuk zou jij gekozen hebben….?”“Nou…..”, sputterde de grootste tegen: “Het zou net zo bescheiden zijn...om als je de eerste keus zou hebben….dat je het kleinste stuk zou kiezen…”

Met een glimlach zei de kleinste: “Wat lig je toch te mekkeren….man. Dat kleinste stuk heb je nu toch OOK…!!!!!”(Grapje)

Gepubliceerd datum 29-6-2020 Geschreven 20-10-2020

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

Kaal K*tje

WC met Hartje