De Katapult / Moppentrommel + 12 jaar

 ___________________De Katapult / Moppentrommel + 12 jaar__________________

In het gekkenhuis zat al jaren een patiënt die totaal geobsedeerd was door het kapot schieten van ruiten.Het liefste zou hij een katapult krijgen om alle ruiten van de psychiatrische instelling aan diggelen te schieten.Jaarlijks wordt in een gesprek met de patiënt bekeken of hij al geschikt bevonden wordt om weer in de “gewone” samenleving losgelaten te worden. De katapult-patiënt was op een gegeven moment aan de beurt om te tonen of in zijn situatie verbetering gekomen was. Hij ging tegenover de behandelende psychiaters aan tafel zitten….en die vroegen hem: “Wat zou jij doen als jij 100 euro krijgt en hier vrijgelaten zou worden…?”De “gek” zei enthousiast: “Dan zou ik een katapult kopen ….en alle ruiten van dit gekkenhuis kapot schieten.!”

De psychiaters fronsten hun voorhoofd…..…...en dachten: “De behandeling heeft hem duidelijk niet geholpen tot nog toe. Deze gast moet duidelijk nog een jaartje behandeld worden.”Het jaar daarna was de “gek” weer aan de beurt voor een evaluatiegesprek en wederom werd hem gevraagd: “Wat zou jij doen als je 100 euro krijgt en hier vrijgelaten zou worden.?”

“Nou….”,zei de man: “Dan koop ik een katapult ….en dan schiet ik alle ruiten van dit gekkenhuis kapot.!”De psychiaters schudden vertwijfeld met hun hoofden en dachten: “Blijf jij nog maar een jaartje opgenomen hier.”

Zo verliep jaar…...na jaar.

Totdat de “gek” weer aan tafel uitgenodigd werd voor een gesprek. Deze keer verscheen de man keurig in het pak…..…...en met zijn haar netjes gekamd.“Nou….”, dachten de psychiaters eensgezind. “Dat is een hele verbetering…..vergeleken met de vorige jaren.”

“Ga zitten”, zeiden ze ….en vroegen de man opnieuw: “Wat zou jij doen als je 100 euro krijgt en hier vrijgelaten zou worden.?”

Je zag de “gek” nadenken...en na een pauze van een tiental seconden….antwoordde hij: “Dan denk ik dat ik een rode sportwagen koop…..Want de meisjes houden van een rode sportwagen. En dan zoek ik een vriendin……”

De psychiaters konden hun oren en ogen niet geloven…..daar zat tegenover hen een totaal veranderde patiënt.!”

“Dan ga ik met deze vriendin met mijn auto een ritje maken in de natuur.”“Ja….en dan?”, vroegen de psychiaters bijna tegelijkertijd.

“Nou…..”, vervolgde de man: “Dan parkeer ik de auto langs de weg…..en begin met mijn vriendinnetje een beetje te knuffelen….”De psychiaters gingen op het puntje van hun stoel zitten en vroegen: ”En dan…”

De “gek” had in de gaten dat de zielenknijpers nieuwsgierig begonnen te worden en vervolgde zijn verhaal met: “Dan doe ik haar slipje uit…...haal de elastiek eruit….maak daar een katapult van….en schiet dan alle ruiten van dit gekkenhuis kapot…..!”
(Grapje)


Gepubliceerd 30 juni 2020 Geschreven 14 oktober 2020

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

Kaal K*tje

WC met Hartje