Georgina Verbaan__________________________Georgina Verbaan_________________________Soms is de moderne vrouw beter af met een vriendin …...dan met een macho.!

(Zie mijn artikel “Lesbische Gevoelens”)

Iemand die het op het moment super naar haar zin schijnt te hebben met haar partner is Georgina Verbaan.Ik ga niet verder met het uitwijden over de sexuele voorkeur van anderen…..maar zie plotseling dat Georgina enkele aardige Tattoos heeft.Ik kan het niet laten. Dus daar ga ik weer…….

Een open brief aan Georgina Verbaan:

“Hallo Georgina Verbaan……(en Maartje Wortel natuurlijk.!).....hoe gaat het met jullie.?

De moderne vrouw beseft nog steeds niet dat ze beter af is met een lieve vriendin….dan met een macho.!In mijn Blogger Vrouwengek heb ik al meer dan 700 artikelen gepubliceerd over dit hemelse onderwerp. Maar tot zover vrouwen.Al een tijdje ben ik aan een Tattoo project aan het werken voor het goede doel.

Want Vrouwengek is niet geïnteresseerd in geld….of roem.!

Het heet : “The Vrouwengek Tattoo for Donor Organs”..IN ENGLISH..

In het begin lijkt het artikel behoorlijk rommelig.…..maar geloof me…..alle puzzelstukjes gaan op het einde precies in elkaar vallen. Het Vrouwengek Tattoo project is UNIEK op de hele wereld.!

Waarom UNIEK?

Omdat ik het zelf uitgevonden heb…...nog nooit is iemand anders eerder op deze planeet op dit idee gekomen.

Nog steeds overlijden wereldwijd mensen in ziekenhuizen, terwijl ze lagen te wachten op een donororgaan.Maar het probleem is dat er simpelweg niet genoeg donororganen voorhanden zijn.

Met de toekomstige Vrouwengek Foundation gaan we dit probleem oplossen. Voor altijd ….en wereldwijd. Hoe.? Via het donorcodicil.Als je vragen of reacties hebt…..dan wil ik je graag beantwoorden.

Hardstikke bedankt voor je kostbare tijd…...ik hoop je spoedig te spreken…..Martin Cuijpers.”P.S. ….ik, als Vrouwengek, vind dat Georgina Verbaan een beetje lijkt op Cara Delevingne.

En dat is een groot compliment.!

Zie o.a. mijn artikel “I Think I Love Cara Delevingne” van 13 juni 2019.

Daarom ga ik Georgina vragen of ik haar vanaf nu “De Nederlandse Cara Delevingne” mag noemen.

link - Cara Delevingne Video - https://youtu.be/nirGAJqzLyQ

Of mag ik je Georgious Georgina noemen.?

Ik denk, dat ik gerust mag stellen, dat Cara Delevingne een vrouwengek is in de zin van het boek Vrouwengek.Wordt vervolgd……..To be continued…..To be continued…..To be continued….

Published 20-2-2019

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

Kaal K*tje

WC met Hartje