Aftrekken op de WC_________________________Aftrekken op de WC_________________________

In mijn jolige buien in de kroeg stond ik regelmatig met jonge gasten te kletsen.

Als de mannen niet te flauw uitgevallen waren, vroeg ik hen wel eens recht op de man af: “Zijn jullie wel eens betrapt…...terwijl je je stond af te trekken op de WC….?

Meestal schrokken ze van deze ongewoonlijke vraag.

Maar altijd was er wel eentje bij ….die van de eerste schrik bekomen was…..en die bijdehand zei: “Ikke…..niet.!”

Dan keek ik hem recht aan…..en zei: “Goed plekje…...hè.?”

(Grapje)

(Speciaal geschreven voor alle hypocriete mannen in Nederland.)

Net zoals we niet willen bekennen….(tenminste de meeste mannen.!)....dat we maturbeerden in onze pubertijd…..zijn er nog steeds hypocriete mannen die niet toe willen geven, dat ze niet stiekem bij het sexen soms aan een andere vrouw denken…..

Bijvoorbeeld aan de buurvrouw……….….of bijvoorbeeld Scarlett Johansson……..…..of bijvoorbeeld aan Monica Bellucci……..En dat gezeik van: “Ik heb genoeg aan mijn eigen vrouw”.......wimpel ik weg.

En als dat wel waar is….kan ik louter zeggen: “Tof…..dan ben je een gezegend persoon….Een echte bofkont.!”

Maar als we diep in onze ziel kijken: “.....??????????”

Ik kan wel bekennen dat ik me suf trok in mijn jonge jaren.!

Ik heb altijd het gevoel gehad in mijn lange leven…..dat mijn jongeheer in die periode het langste was….door het veelvuldig en stevig trekken.

Weet je hoeveel oplagen het mannenblad Playboy per maand verkoopt wereldwijd.?

In 1972 werden in één maand meer dan 7 miljoen exemplaren verkocht.(Ik had deze foto gepubliceerd met de mooie tiet van Katja Schuurman zonder een wit vlak.

Dezelfde dag heeft Facebook mijn artikel verwijderd en geblokkeerd. Hè...hè...hè...wat denken wij Nederlanders toch dat we vrijgevochten en open minded zijn. Nou….ik kan je wel vertellen dat we zo preuts als de pest zijn.!)

To be continued……

Mijn vader vertelde me altijd het verhaal van een getrouwde vriend van hem, die gelukkig getrouwd was. Hij had 11 kinderen. Maar de laatst maanden bij iedere zwangerschap schoot de sex erbij in.! Begrijpelijk. De goede man stond in die zware maanden op springen. In die tijd had je geen sexboekjes, zoals wij ze nu kennen.

Maar wel nylonkousen…..en pantys.

Als de vrouw nieuwe kousen gekocht had….verdonkeremaande de man de foto van het vrouwelijke model met de lange benen om zich op de hooizolder terug te trekken.

Of beter gezegd….geen terugtrekken….maar aftrekken.!Door de lange onthouding van de sex had de man zoveel zin om te vrijen….dat als zijn vrouw na de bevalling weer vruchtbaar was…..gelijk opnieuw zwanger was.

Mijn vader had eens gevraagd: “Maar X…..gebruik je geen condooms dan.?

De vriend keek mijn vader aan alsof hij het in Keulen hoorde donderen.“Heeeuuuh…..condooms?” reageerde de vriend: “Waar kan ik die dan kopen.?”

Vanaf die dag bezorgde mijn vader zijn maat de gewenste voorbehoedsmiddelen.Daarna is er nooit geen 12de spruit in dat gezin bijgekomen.Een algemene vraag:......

Is je jezelf stiekem aftrekken in een relatie…...ook geen vreemdgaan?

Nog een algemene vraag:.....

Ik weet niet hoe het bij andere mannen werkt…..maar als je eens een natte droom hebt….speelt in die natte droom je eigen vrouw of partner dan de hoofdrol.????

Als je op deze vraag met “Ja” kunt antwoorden…...dan zeg ik nogmaals uit het diepst van mijn hart: ”.....BOFKONT.!”

To be continued…..

Bij wijze van grap zei ik vroeger altijd…….”Als ik hem ook maar zo'n klein stukje in de buurvrouw stop…..dan zeggen ze al dat ik vreemd ga…!

(Grapje)To be continued…..

Gepubliceerd 17-2-2019

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje