Germaine de Randamie___________________________Germaine de Randamie_____________________________Open brief aan Germaine de Randamie:

“Hallo Germaine de Randamie…..

Ten eerste: gefeliciteerd met het behalen van je UFC-titel…..!

Alhoewel vechtende vrouwen niet echt iets voor Vrouwengek is…...vind ik je bijnaam “Vechtershart” wel leuk…! Echt een nederlandse naam.! En dan kom ik automatisch op het punt waar ik voor aan het vechten ben: (voor het goede doel)....

Ten tweede: ik heb gezien, dat je wat Tattoos hebt.Tattoos zijn een erg persoonlijk ding. Maar sinds kort bestaat er een zeer speciale manier om één van je Tattoos aan het goede doel te doneren.

Hoe.?

Zou je….alsjeblieft…. het artikel over het Tattoo project “The Vrouwengek Tattoo for Donor Organs”..IN ENGLISH.. willen lezen …?

In mijn Blogger www.vrouwengek.com.

Nog steeds overlijden mensen wereldwijd in ziekenhuizen, terwijl ze aan het wachten waren op een donororgaan.Maar het probleem is…..dat er gewoonweg niet genoeg donororganen zijn.!

Met de toekomstige Vrouwengek Foundation zal dit probleem in 1 klap opgelost zijn.Op onderstaande foto: Kop van Jut…..Amsterdam 1917.Als je het artikel leest zal het in het begin wat raar overkomen…..maar alles is goed doordacht en goed onderlegd. Maar zou je toch vragen of reacties hebben…..

Aarzel dan niet…...please…....en neem contact met me op. Hartstikke bedankt voor je tijd…..en ik hoop je spoedig te spreken…..Martin Cuijpers.”Omdat Tattoos een persoonlijk ding zijn en onherroepelijk zijn….ga ik van nu af aan als waarschuwing foute Tattoos bijvoegen.

WAARSCHUWING: (don't do this at home.!)To be continued…...

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

Kaal K*tje

WC met Hartje