Bizar______________________________Bizar______________________________

Bij de aanloop naar het oprichten van de stichting “Vrouwengek-Tattoo for Donor Organs” is het onvermijdelijk, dat bij een revolutionair project als dit, een hoop kritiek losbreekt. De meest gehoorde aanmerking is, dat het “Bizar” is om de huid met de tattoo van de donateur na zijn overlijden te drogen.

Maar als we het thema rustig onder de loep nemen…….…...dan heb ik een vraagje:........

“Is het niet Bizar om inkt in gezonde huid te prikken? (levende huid !). Tot zelfs op de binnenkant van de bovenlip…...Of zelfs in de onderlip……...Of om de tong te mismaken…..Of de tong te doorboren……..Of bolletjes onder de huid plaatsen…….Of parelen onder de penisschachthuid te plaatsen.……Of schaamlippen vol te hangen met ringetjes…….Of het plaatsen van een corset-piercing……..En zo kan ik nog wel even doorgaan met het geven van voorbeelden.

En dan heb ik het nog geeneens het gehad over de daarbij komende pijn.

Of over de gevaren van infecties…..!De kaskraker “ 50 Shades of Grey “ schildert het gebeuren bij een sadomasochistische relatie in de folterkamer van Grey.Maar zijn de moderne tattooshop niet een beetje vergelijkbaar.?

Degenen, die vrijwillig een tattoo zetten, moeten eigenlijk ook lichtjes masochistisch zijn om de pijn van de prikkende naald er voor over te hebben…….of niet?Zo'n 70 jaar geleden zijn de nazi's begonnen met tatoeëren als merkteken, zoals de cowboys hun vee brandmerken.De koeien en de paarden werd niet gevraagd of ze daar van gediend waren…….

de Joden ook niet…..Maar met de huidige tattoo-rage gaan de tattoo-liefhebbers vrijwillig naar de “slachtbank”.Met mijn Tattoo-project geven de pop-artiesten en filmsterren vrijwillig hun tattoo af (na overlijden.!) en dienen daarmee het goede doel!

Dat doet totaal geen pijn. Anders dan bij het laten zetten van de tattoo.!

Hun huid wordt geprepareerd en komt uit betrouwbare afkomst.

En niet zoals deze “treurige” lampenkap uit Auswitsch.Als aanvulling is het geinig mijn artikel “De Nieuwe Verslaving” te lezen.

Wordt vervolgd……

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

Kaal K*tje

WC met Hartje