Langs Elkaar Heen Praten

_

____________________Langs Elkaar Heen Praten______________________

Een leuk programma op de Nederlandse TV is “Komt een man bij de dokter”.Deze comedy show gebruikt voor bijna de helft grappen, die zo uit Vrouwengek zouden kunnen komen. Het is jammer, dat ik het gros van de moppen al lang ken.

Eigenlijk al héél lang.!

Maar een leuke vond ik de volgende link…….

link - Mijn vriendin gaat van me weg / Komt een man bij de dokter - https://youtu.be/VAlqqbHL1qYNiet omdat ik hem niet kende…….maar ik een andere clou verwacht had. Doch de clou….en de clou van mijn grap is feitelijk hetzelfde…….en illustreert ook dat veel mensen langs elkaar heen praten. Door egocentrisch denken ontstaan soms hilarische misverstanden.

De versie van Vrouwengek Moppentappers van deze mop is:

“Mijn vrouw is er vandoor met mijn beste vriend…..”

De andere man antwoordt: “Ooooh…….wat erg voor je !”

De man reageert met een droevig gezicht: “Jaaah…….ik mis hem zo.!”

(Grapje)Als je je vriendin niet geeft…..wat ze nodig heeft…...geeft een ander het haar wel.!

Persoonlijk houd ik meer van wat pittigere bakken. En niet van die flauwe “Pudding en Gisteren”-moppen. Geef mij mij het ruige werk maar…….ieder zijn meug. Ben alleen bang dat Nederland daar nog niet aan toe is. We denken, dat we ruimdenkend zijn…...maar in feite zijn we zo preuts als de pest.To be continued…….To be continued…..

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

Kaal K*tje

WC met Hartje