Songfestival 2020 met Doutzen en Nicolette__________________Songfestival 2020 met Doutzen en Nicolette______________________Ding - a - dong………..???

Wat is dat nou voor een tekst?

link - Teach In - Ding A Dong - https://youtu.be/sI78Bqp6z6g

Of uit vroegere tijd…. Ploem…..Ploem….Zo gaan de gitaren…….Zoem…..Zoem….zo gaan alle snaren…...Roem Roem …...Roem, zo gaat de trom…...maar jij kijkt naar mij niet om…..

Wat een kinderlijke liedjes...ze lijken wel rechtstreeks uit de eerste groep van het lager onderwijs te komen. (vroeger was dat de kleuterschool)

link - TREA DOBBS “Ploem, ploem jenka” - https://youtu.be/pjK0MZX15Fc

Al vanaf het begin van de geschiedenis van het Songfestival weet men niet hoe men zich op een globaal verantwoorde manier aan de wereld kan tonen. Als je dan ook nog de (terechte) negatieve kritiek daarbovenop schept, dat het een festival van vriendjespolitiek is….(landen stemden op buurlanden of landen waar ze economisch voordeel uit dachten te kunnen halen)......dan is het tijd om het stoffige imago van het Songfestival eens een keer goed op te poetsen.En niet met een gewone poetsbeurt…...maar een radicale poetsbeurt.”

En niet met een drag queen met een baard…...…..die ook nog eens het beste nummer van dat jaar weg duwde naar de 2de plaats…….

link The Common Linnets - Calm After The Storm (The Netherlands) 2014 LIVE Eurovision Grand Final - https://youtu.be/4ggBPAm5XLA

…..maar nu eens met echt innovatief handelen.

Ik heb eigenlijk helemaal geen verstand van het Songfestival…..doch ik weet wel, dat de presentatoren en de presentatrices van het volk het visitekaartje van het land zijn…….Omdat Nederland het geluk heeft om de gastrol voor 2020 te mogen spelen, kom ik met een compleet nieuw concept.

De altijd man-vrouw-koppeltjes uit al die jaren…….. worden vervangen door 2 frisse Hollandse meiden als presentatrices.

En wel door Doutzen Kroes en Nicolette van Dam……..Wordt vervolgd…..Wordt vervolgd…..

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje