Nicolette van Dam_______________________Nicolette van Dam__________________________Een open brief aan Nicolette van Dam:

“Hoi Nicolette…..en Bas…..normalerwijze spreek ik celebrities in mijn open brieven netjes aan met hun voornaam én achternaam…….maar aangezien ik jullie onlangs persoonlijk in Puerto Banus gesproken heb, neem ik de vrijheid om jullie beiden met je voornamen aan te spreken.Ik werk aan een Tattoo-project voor het goede doel: “The Vrouwengek-Tattoo for Donor Organs”.. IN ENGLISH..

Te lezen in mijn toekomstige boek…...en in de Blogger: www.vrouwengek.com

Nog steeds overlijden wereldwijd mensen in ziekenhuizen, terwijl ze te liggen te wachten op een donororgaan…..Het probleem is echter, dat er gewoonweg niet genoeg donororganen voorhanden zijn.

Met de toekomstige Vrouwengek-Foundation kan dit probleem in één klap opgelost worden.Daarom heb ik een paar persoonlijke vraagjes:

Heb je Tattoos.?

Het is beter van niet…...maar, zoja…...zou je deze willen schenken aan de Vrouwengek Stichting.?

Op deze manier zou je vele patiënten kunnen helpen…..en ik denk, dat je dochtertjes deze geste een super-idee zouden vinden…..als ze wat ouder zijn.!Dan de tweede vraag: “Zou je bereid zijn…..(als je interesse hebt,...natuurlijk) om de Ambassadrice van de Vrouwengek-Foundation te worden.?In eerste instantie komt het artikel in de Blogger een beetje rommelig over…..en werpt waarschijnlijk enkele vragen op…..

Maar als je vragen hebt….kun je me altijd bellen….je hebt immers mijn visitekaartje.!

Dank je wel voor je kostbare tijd….en hoop jullie spoedig te spreken…..Martin Cuijpers”Ik heb Willem Alexander al eerder gevraagd om ook Ambassadeur van de Vrouwengek-Foundation te worden…..maar die heeft tot nu toe nog niet gereageerd…

...ha….ha….ha….ha….ha….ha….ha….ha….Hij zal waarschijnlijk geen tijd gehad hebben….ha….ha...ha….Wordt vervolgd…….hoop ik !

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

Kaal K*tje

WC met Hartje