Strak kutje / Tight Pussy_________________________Strak kutje / Tight Pussy_________________________

Ik had eens een vriendin, die er wel pap van lustte. Bijna niks was te gek voor haar.Toen we op een gegeven moment in bed lagen te vrijen, keek ze met een verleidelijk blik en met zaadvragende ogen aan en zei me: “Steek eens een vinger in mijn poesje…..!”Nieuwsgierig naar wat ze nu weer wilde, voldeed ik aan het verzoek.Licht opgewonden keek ze me diep in de ogen en zei: “Steek eens 2 vingers in mijn spleetje……..!”“Ok……..”, antwoordde ik.

“Steek eens 3 vingers in mijn poesje….!”, vervolgde ze met een hijgende stem.Kronkelend van genot keek ze me vragend aan en zei me: “Stop eens je hele hand in mijn poesje.De lust stroomde uit haar prachtige ogen en zei me: “Stop eens 2 handen in mijn poesje….!”Een beetje verbaasd door dit niet alledaags verzoek, strak ik mijn beide handen in haar glimmende grotje.

“Probeer nu eens te klappen…..!”, vervolgde ze.“Jaaaah…….dat gaat niet”, zei ik.

Triomfantelijk keek ze me aan en zei: “Heb ik geen lekker strak kutje….??!!”

(Grapje )

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

Kaal K*tje

WC met Hartje