Schoonheid / La Belleza / Beauty___________________Schoonheid / La Belleza / Beauty______________________En el interior……..En la costa……..Vertaling naar het nederlands:

(is bijna niet goed te vertalen van het spaans naar nederlands…..maar ik ga het toch proberen)

“Ze zeggen, dat de schoonheid van binnen zit (in het binnenland), maar ik denk, dat je ook mooie mensen aan de kust hebt.”

In het binnenland……..En aan de kust……..Translation to English…..

“They say that beauty is inside (inland) but I think that you have beauty on the coast also……”

In the countryside……..At the coast………link - Maggie MacNeal - Terug Naar De Kust (1976) - https://youtu.be/84pIOcE16Xk……..”Heel ongerust zoek ik de weg naar de kust…...Bijna niet bewust van de dreiging, dat daar mijn jeugd voorbij ging….”

Ik wil terug naar Tilburg…????Wordt vervolgd……

Als ik een vaste relatie had met een blondine….
.......dacht ik na een tijdje: “Hoe was een donkerharige ook al weer?”

…..Bij een donkerharige dwaalden mijn gedachten af naar een brunette…. Hoe zou een brunette ook al weer zijn.?……. Bij een relatie met een brunette fantaseerde ik steevast over een blondine…….Hoe noemen ze zoiets? Besluiteloosheid…?

Of gewoonweg nooit tevreden zijn.?Opvallend was het dat het fantaseren over verschillende haarkleuren automatisch verdween, als mijn partner zelf mijn fantasie overnam en zelf regelmatig de kapper opzocht om haar haardos te laten verven.Tegelijkertijd heeft bij mij immer gespeeld, dat wanneer ik aan de kust woonde…..….hoe het wonen in de bergen weer zou zijn……Als ik in de bergen woonde…….wilde ik naar de kust verkassen.….Een onrustige aard.?

Als ik nog de kans krijg om te verhuizen….ga ik aan de Piushaven wonen….….En is de vicieuze cirkel weer rond…..…..en ben ik terug in de buurt, waar mijn wiegje gestaan heeft.Wordt vervolgd….

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje