Live where the Sun lives______________________Live where the Sun lives_______________________Als ervarings-expert op het gebied van manische depressies kan ik een gratis goede tip geven:

“Live where the Sun lives”.Want lichttherapie is, mijns inziens, de enige remedie om depressies te bestrijden.Frisse lucht en lichttherapie.!Mijn vader zei met altijd: “Onze Martin haalt de 50 niet….!”

Hij zou zeker gelijk gekregen hebben, gezien mijn ongezonde disco-leven en turbulente levensstijl …..ware het niet dat ik kort voor mijn 50ste ons regenachtige kikkerlandje verlaten heb.Als je manisch depressief ben…...dan ben je er mee genaaid.In Nederland had ik iedere week 2 dagen, dat het me goed ging…..en 5 dagen die kut waren.!

Toen ik naar Spanje verkaste, heb ik dit kunnen omdraaien (met veel moeite) van 2 dagen dat het me goed ging naar 5 dagen.!

En naar 2 dagen per week, dat het me nog steeds niet goed gaat.Op zich een goede verbetering…..maar je moet roeien met de riemen die je hebt.Wordt vervolgd……..

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje