Doutzen Kroes under the Vrouwengek Tree......???____________Doutzen Kroes under the Vrouwengek Tree……???______________It would be great when Doutzen would use this photo picking fruit as an example for a huge painting with the 2 Vrouwengek women under the tree of life……!I was personally thinking about Cara Delevingne and Ashley Benson……..but I unfortunately can't reach them……
En nu ga ik gewoon verder in het nederlands:

Doutzen……..Het toekomstige levensgrote Vrouwengek-schilderij, dat ik in gedachten heb gaat het bekendste kunststuk voor de 21ste eeuw worden.

Net zomin als ik Cara en Ashley kan bereiken (net als jouw, trouwens ook).......kan ik Omar Ortiz ook niet bereiken. Deze mexicaanse artiest is eigenlijk de enige geschikte kunstenaar, die de Vrouwengek-levensboom kan schilderen op een manier die het ware Vrouwengek-gevoel weerspiegelt.!Als Omar klaar is met het immense schilderij, kan het rechtstreeks naar het Louvre in Parijs.Wordt vervolgd…….

Reacties

  1. Ik heb nog een artieste ontdekt.... die het Vrouwengek schilderij kan schilderen.
    Ik ken haar eigenlijk het grootste deel van mijn leven door mijn vroegere woonomgeving.
    Namelijk :..... Ans Markus.
    Zie mijn artikel "Omar Ortiz"

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje