De Muis / The Mouse / El Ratón______________________De Muis / The Mouse / El Ratón___________________Zoals bepaalde dingen meerdere benamingen hebben…..hebben de intieme delen van de vrouw ook verschillende benoemingen…….zoals haar poes…..…..haar konijntje….of haar muis.Echter Wikipedia vermeldt allerlei verwijzingen voor het woord muis maar niks over het muisje van de vrouw. Wel legio synoniemen voor de poes:.....kut.....vagina…..spleet…..gleuf…..flamoes en ga zo maar even door.Iedereen dacht vroeger bij het horen van het woord muis….gelijk aan het behaarde diertje.

Dat is voorbij. Door het internettijdperk, waarin we ons nu bevinden, denkt niemand meer spontaan aan het kaas-etende diertje….…..of aan Minnie Mouse…..…..maar aan de computermuis.
Het beeld van de computermuis zit op ons netvlies gebrand. Maar bij mij is er een beeld op mijn netvlies bijgekomen, als concurrent voor de saaie zwarte muis…..namelijk de roze variant van Cara Delevigne…….ha….ha….ha…..Maar als we klaar zijn met lachen….. en we kijken goed naar de Cara-afbeelding is het niet moeilijk de overeenkomsten van de computermuis en de vrouwenmuis te bemerken.De computermuis bestuurt de computer…..

De vrouwenmuis bestuurt het vrouwelijke sexleven.

Samen met hersenprikkels en met onze vingertoppen kunnen we de respectievelijke toetsen bespelen van de computermuis, net zoals de roze denkbeeldige rechter- en linkerschaamlippen….en de kleine knop in het midden…..van de vrouwenmuis van Cara.De “mousewheel” kan het beste geactiveerd worden met de middelvinger.Tegelijkertijd beroeren de wijsvinger en de ringvinger de denkbeeldige schaamlippen……Wanneer leren wij, mannen, het eigenlijk eens, dat we met onze middelvinger meer kunnen presteren, dan het met het bungelend stukje worst, dat tussen onze benen hangt.?Wordt vervolgd……..

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje