Roze maandag____________________________Roze Maandag________________________________

Mijn vader zei me altijd: “Doe maar gewoon…...dan doe je al gek genoeg….!”


De Roze Maandag in TilburgOp de maandag van de Tilburgse kermis verandert de binnenstad van Tilburg in een roze festijn. En om terug te komen op “Doe maar gewoon…”.....dit jaarlijkse feest is gratis. Het heeft niet één ingang! Dus je hebt geen dure sportwagen geen dure sportwagen nodig….….geen duur jacht nodig…………..geen dure privé-jet nodig….Je hoeft alleen maar “jezelf” mee te brengen……….Gewoon jezelf zijn.!

De Roze Maandag verkondigt op een roze manier de boodschap van acceptatie, diversiteit en verdraagzaamheid. Van heinde en verre arriveren de feestgangers over de roze loper, die speciaal in het station in Tilburg uitgerold om daarna het centrum roze te toveren.Alles wordt roze…..Het speciale aspect van de Roze Maandag is het feit, dat de roze geklede bezoekers de Tilburgse kermis als coulissen hebben……..Een totaal ander voorbeeld van “Beautiful People” is de nieuwste hit van Ed Sheeran.link - Ed Sheeran - Beautiful People Ft. Khalid (Lyrics Video) - https://youtu.be/f6fgLd6i6qM“We don't fit in well, we are just ourselves.”

Als “echte” Tilburger had ik het genoegen uit te mogen kijken naar 2 grote jaarlijkse feestweken, te weten Carnaval en de Kermis.Carnaval trok me iets minder, omdat ik nooit de behoefte heb gehad om me te verkleden.

Met de kermis hoefde dat niet. Je kunt de Roze Maandag ook beleven zonder je uit te dossen.En tot slot wilde ik graag een kanttekening maken:

“Wat heb je eraan om de op Roze Maandag de “leukerd” uit te hangen, …...wanneer je de rest van het jaar een eikel bent…..?

Een passage uit Vrouwengek:

______________________De Eikels, de slak en het Lieveheersbeestje__________________

Je hebt eikels………..slakken……..en lieveheersbeestjes…….


Maar vooral veel eikels……..heel veel eikels.


No comment.


Wordt vervolgd……Denk daar maar eens rustig over na……

Dan wens ik jullie allemaal opnieuw een gezellige Roze Maandag……
P.S. Voor het goede doel heb ik het Vrouwengek T-shirt ontworpen. Speciaal voor Cara Delevingne en alle “vrouwen voor vrouwen”.Een leuke tip……...koop een roze T-shirt…..….en laat het Vrouwengek-logo erop drukken. Voor een tientje heb je een UNIEK Vrouwengek T-shirt, dat tolerantie jegens de “vrouwen voor vrouwen” toont.!”

En als je het dan nog steeds niet begrijpt dat eenvoud meer gelukkiger maakt dan luxe…..wordt het tijd, dat je Vrouwengek gaat lezen.

Wordt vervolgd…...

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

Kaal K*tje

WC met Hartje