Prude / Preuts / Pudoroso_____________________Prude / Preuts / Pudoroso________________________De sexuele revolutie in de jaren '60 van de 20ste eeuw was een voorzichtige manier om zich af te zetten tegen de preutse gedachtegang van het conservatieve denken omtrent de sexualiteit.Wij, Nederlanders, denken “open-minded” te zijn op het gebied van sex.

Vergeet het maar.!Ikzelf ben opgegroeid in het keurslijf van de katholieke kerk……….Wat een hypocriete ellende.!

Dus de sexuele revolutie kwam voor mij precies op tijd. Geholpen door de pil werd een tijdperk ingeluid van opbloeien……En door de film 50 Shades of Grey werd de moderne vrouw wakker geschud.Of ze de sadomasochistische scenes nou leuk vinden…..of niet…….dat doet er niet toe. Ze is gaan nadenken over de eigen situatie en is zich ervan bewust geworden, dat er legio andere variaties tussen de lakens bestaan.Ze is nieuwsgierig geworden……Plotsklaps zag je door 50 Shades-rage zonnebadende dames op het strand liggen, terwijl ze het boek aan het lezen waren.Ze waren inderdaad nieuwsgierig geworden. Vooral of er meer bestond dan de eigen dagelijkse sleur.!

Om terug te komen op het “vrijgevochten” Nederland…...nog steeds heeft de gemiddelde vrouw schroom om een sexboetiek binnen te stappen.En gelukkig hoeft dat nu niet meer…..alles is immers online te koop.Op de sites met sexartikelen zie ik dingen voorbij komen, die ik nogeens ken en waarbij ik soms denk: “Is dat voor de sex…...of om de kerstboom te versieren?”Wordt vervolgd…..

De sexuele revolutie als reactie op het victoriaanse tijdperk…………..……..is feitelijk pas juist begonnen.Wordt vervolgd…...

De sexuele beleving werd losgerukt van de drang tot voortplanting. Een voorbeeld is het fenomeen “naspel”. In de dierenwereld zie je geen naspel.Daar is het wippen….en wegwezen.!

Als grapje vertelde ik in het uitgaan vroeger tegen de dames regelmatig: “ Ik ben gek op spelletjes: …...kaartspelletjes…..voorspel.…..naspel.…...ha...ha...ha….”

Tijden veranderen:........net zoals bij het ouderwets-vertrouwde Monopoly heeft dit woord zijn eigentijdse betekenis gekregen:link - Ariana Grande and Victoria Monét - Monopoly - https://youtu.be/t0pryRrJvfIDe tijden zijn écht veranderd……….Om terug te komen op de dierenwereld…...Wel kende de dierenwereld de vrije liefde en hield zich niet zo krampachtig vast aan de echtelijke sex.Wordt vervolgd…...Wordt vervolgd…..

Reacties

  1. De Blogger Vrouwengek is alleen voor diegenen die van zichzelf vinden dat ze niet preuts zijn.....

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje