Worteltjessoep_________________________Worteltjessoep__________________________Een konijn komt in een restaurant en gaat aan tafel zitten.(Een konijn is een knaagdier…..en heeft daardoor 2 grote voortanden)Langs zijn voortanden slissend….vraagt het konijn aan de ober:...... “Hebben jullie worteltjessoep.?De ober zegt met een vriendelijke stem: “Nee...meneer….die hebben we niet.”“Ooooh…!” reageert het konijn…...staat op en verlaat het restaurant.De dag daarop komt hetzelfde konijn weer het restaurant binnen, gaat zitten en vraagt met slissende stem aan de ober: “Hebben jullie worteltjessoep?

“Nee, meneer” antwoordt de vriendelijke ober: “Helaas hebben we geen worteltjessoep…..Helaas niet.!”

Het konijn staat op en verlaat het restaurant.Zo gaat dat al 5 dagen op een rij en de ober vertelde dit verhaal aan de kokkin met: “Iedere dag komt die rare snuiter met zijn lange tanden in de zaak...en iedere dag vraagt hij of we worteltjessoep hebben.”“Nou….”, zegt de kokkin: “Worteltjessoep kan ik maken…..maar bijna niemand lust dit.”

Maar de kokkin bereidde een grote pan worteltjessoep voor de rare klant. Want de klant is koning.!De daarop volgende dag stond de ober het rare konijn glunderend op te wachten. Het konijn ging zitten en vroeg aan de ober: “Hebben jullie worteltjessoep.?

De ober zegt trots: “Ja, meneer...vandaag hebben we worteltjessoep…..!”

Verrast kijkt het konijn de ober aan en zegt met zijn lange tanden: “Vies….hè!!!!”Wordt vervolgd….

Moppen tappen was vroeger een geliefde bezigheid van mij. In gesprekken werd er normalerwijze niet naar me geluisterd…..maar bij het moppen tappen, hingen ze aan mijn lippen. Op een dag zat ik aan de bar met een vijftal jonge gasten, waarvan ik er verschillende kende en andere niet….

en begon de volgende mop te vertellen: Jantje heeft voortanden, zo groot als een konijn. Op een dag komt hij hijgend van school naar huis gelopen en zegt tegen zijn moeder: “Mama...mama….nu weet ik waarom ze me “konijntje” noemen…..omdat ik zo hard kan lopen…!!!!”

De gasten aan de bar zaten te bulderen van het lachen. Ik keek de laatste aan en zag, dat hij ook grote konijnen tanden had…….ik schrok….maar toen ik zag, dat hij het meeste plezier had…..voelde ik me opgelucht.

Wordt vervolgd…..

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje