Olcay Gulsen_________________________Olcay Gulsen____________________________Een open brief aan Olcay Gulsen:

“Hallo Olcay Gulsen……..wat goed, dat je toegeeft, dat sex voor jou niet het belangrijkste is in je leven. Inderdaad: ieder zijn meug.!

Zo zit dat ook met Tattoos. Ieder zijn meug.!

Ik heb een foto gezien van jou bij Henk Schiffmacher, waar je een voorzichtige Tattoo laat zetten.Ik ben bezig met het charity-project “The Vrouwengek-Tattoo for Donor Organs”..IN ENGLISH…..in de Blogger: www.vrouwengek.com ……

Zou je......... alsjeblieft…….dit artikel willen lezen.?Dagelijks sterven nog steeds mensen, die in ziekenhuizen liggen te wachten op een donororgaan.Het probleem is, dat er gewoonweg niet genoeg donororganen voorhanden zijn.Met de toekomstige stichting Vrouwengek zal dit probleem voorgoed opgelost zijn…..VOORGOED …!Dank je wel voor je tijd…….ik hoop je spoedig te spreken……..Martin Cuijpers”Oh ja, Olcay……..voordat ik het vergeet…...als je van lezen houdt:.......mijn boek Vrouwengek is nog niet af, maar je kunt veel artikelen met levenswijsheid lezen in mijn Blogger.

Wordt vervolgd……..hoop ik.!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje