Glennis Grace_____________________Glennis Grace___________________________Een open brief aan Glennis Grace:

“Hoi Glennis Grace………je bent duidelijk een liefhebster van tattoos:Je schrijft, dat de inkt voor tattoos, als een soort verslaving werkt…… Welnu,.....dat klopt.

Het enige wat me zorgen maakt, is dat de jeugd te lichtzinnig om gaat met de keus bij het laten zetten van een tattoo. Een tattoo is voor het leven.!Ik ben bezig met een project over tattoos.

Kun je….alsjeblieft …….mijn artikel “The Vrouwengek-Tattoo for Organ Donation in English” lezen in de Blogger: www.vrouwengek.com …….?

Wereldwijd sterven nog steeds dagelijks mensen, die in ziekenhuizen liggen te wachten op een donororgaan. Er zijn echter gewoonweg niet genoeg donororganen voorhanden.Door de op te richten stichting “The Vrouwengek-Tattoo for Donor Organs” kan dit probleem spoedig tot het verleden behoren.!

Dank je voor je tijd…….en ik hoop je snel te kunnen spreken……..Martin.”link - Glennis Grace brengt een spetterend eerbetoon Whitney Houston RTL BOULEVARD - ZATERDAG & ZONDAG - https://youtu.be/sKPdTrkFSLglink - I Have Nothing - WHITNEY, a tribute by Glennis Grace - https://youtu.be/16lHxtUm__cEn ga zo maar even door…….!

Wordt vervolgd…….

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje