De Nieuwe Verslaving__________________________De Nieuwe Verslaving___________________________

Al in de prehistorie plaatsten onze verre-verre-verre overgrootouders tattoos op hun huid.Zoals op deze foto van een Egyptische mummie.

En zoals op deze afbeelding van “Het begin van de Tattoo-kunst”Vandaag de dag heeft de Tattoo-manie zo'n grote vlucht genomen, dat het fenomeen voor velen een ware verslaving geworden is.De volgende foto is van een vrouwelijke tatoeëerder (Linda) in Londen……..Het merendeel van de vrouwen, die ik over hun tattoos aangesproken heb, bevestigen dat ze méér tattoos willen laten zetten……..Een hóóp meer !

De reine huid gaat eraan.!

E wordt volgekliederd met de donkere inkt.Zelfs de nek wordt niet gespaard. (Zie Jennifer Weiss in www.vrouwengek.com )Voor iemand in de muziekscene leveren de zichtbare huidversieringen geen enkel probleem op in de toekomst. Maar de jeugd, die na de zoekende puberteits-periode gaat settelen en zich in de arbeidswereld gaat integreren, zal onherroepelijke hindernissen ondervinden.En dan…..?

Tattoos zijn onherroepelijk en duren voor het leven.

Ja…..ja……. ik weet wel, dat je ze kunt laten weglaseren.

Maar heb je het resultaat daarvan wel eens goed bekeken?

Er blijft altijd een verminkte huid achter.Wordt vervolgd……Wordt vervolgd……...Wordt vervolgd…..

Zo moet mijn opa er vroeger ongeveer uitgezien hebben……...Afschuwelijk……! (Zie het hoofdstuk “Tatoeages” in www.vrouwengek.com .Wordt vervolgd…...

Notitie: het boek Vrouwengek is een “Open Boek”......en zolang het niet af is….of gepubliceerd is……..nodig ik eenieder uit om mee te schrijven.!

Wordt vervolgd……

Reacties

  1. Het woord "Afschuwelijk" is slechts mijn eigen mening. Ik probeer iedereen in zijn eigen waarde te laten....... Maar af en toe floepen sommige woorden spontaan uit mijn mond.... Sorry

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje