Van Gogh in Malaga__________________________Van Gogh in Malaga______________________Dit voorjaar vindt de Van Gogh-experience plaats bij de haven van Malaga.Van 9 maart tot 9 juni.

Vlakbij de vuurtoren en op de achtergrond de cruiseschepen is een hal opgericht met een 3-D-experience over de schilder van Gogh.Voor de Spanjaarden Van Go…...want Van Gogh met de harde “g” kunnen ze niet uitspreken. Net zoals ze de “st” niet uit kunnen spreken. Daarom is het in het spaans estadio…….. i.p.v. stadion en España….. i.p.v. Spaña……

En Espagnol: Go ! Van Gogh Alive…….the experience.

“La obra del artista cobra vida en una experiencia pionera que combina 3000 imágenes en movimiento, luz y música de manera envolvente. Es la exposición multimedia itinerante de más éxito del mundo, permitirá al público sumergirse en la personalidad y la obra del pintor holandés, un universo de color donde las sensaciones son protagonistas absolutas. El mejor aval el éxito total alcanzado en España con más de 300.000 visitantes.Van Gogh is geboren in Zundert in 1853……….een plaatsje in de Kempen.Wordt vervolgd…...Zundert is ook beroemd door zijn bloemencorso…….Maar vooral door zijn beroemdste burger Vincent van Gogh……De Van Gogh-experience toont vele beelden van zijn schilderwerk, alsmede vele citaten, die door hem geschreven zijn.Enkele citaten, die in de expo de revue passeerden zijn:En Espagnol:

“No puedo cambiar el hecho de que mis pinturas no se vende. Sin embargo, llegará el momento en el que personas reconorceran que valen más que el precio de las pinturas utilizadas en el cuadro.

Vertaling in het nederlands:

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje