Spiderman____________________________Spiderman_________________________

Speciaal gepubliceerd voor Dylan……..Vanaf mensenheugenis is de mens geïntrigeerd geweest door het kunstig weven van het web door spinnen.In de volgende link wordt in een fimpje getoond hoe de spin zijn web spint…..

link - Hoe maakt een spin zijn web - Het Klokhuis - https://youtu.be/YkaoleYPtl0

Het is geinig om te zien, hoe de spin zijn web spint. Van wie heeft hij dat geleerd:.......hij heeft niet op school gezeten om het te leren. Voor zover ik het weet, bestaan er geen spinnen-scholen.

De natuur is machtiger, dan we vaak beseffen.!

Zodra het web klaar is, gaat de spin op zijn gemak zitten wachten tot een insect tegen de kleverige draden van het web vliegt. De prooi raakt verstrikt in de draden. Door de trillingen van het gevangen insect wordt de spin gealarmeerd en begint gelijk zijn buit in te wikkelen in een cocon. De spinnen vangen ontzettend veel vliegen en muggen.De spin beschikt over een gifklier, waarmee hij gif in zijn prooi spuit. Door dit gif wordt de buit van binnenuit verteerd…….de spin hoeft alleen maar het verteerde voedsel op te zuigen.

Heb nooit geweten, dat spinnen tepels hebben…….. net als vrouwen.! Door zogenaamde spindoppen wordt via deze tepels het spinrag uitgescheiden.Een soort dikker spinsel wordt door de spin niet gebruikt voor het maken van een web, maar om zich vast te ankeren. Dit spinsel is niet kleverig…….en dan komen we automatisch op: SPIDERMAN.

Net als sommige spinnensoorten kan Spiderman spinsel wegschieten.De spin vangt insecten om als voedsel te dienen. Bovendien maakt hij een cocon om voedsel te bewaren voor zijn nakomelingen en in deze cocon legt hij (of beter gezegd: zij) de eitjes.Spiderman bestrijdt het onrecht. Ik denk, dat hij gewoon in MacDonald gaat eten.?De nerd-achtige tiener/student Peter Benjamin Parker woont in Manhattan- New York.

Hij kreeg zijn superkrachten door de beet van een klein radioactief bestraald spinnetje.

Door een toevalligheid heeft hij zich gewijd aan het bestrijden van de criminaliteit.Wordt vervolgd……..

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje