Pan met Soep_______________________De Pan met Soep_________________________Als ik een grote pan met soep heb……..is iedereen welkom om mee te komen eten.!Als echter de bodem van de pan zichtbaar wordt…………..………..dan moet ik helaas tegen mijn gasten zeggen: “Sorry……..jongens…...de soep begint op te raken.! Jullie zullen voortaan ergens anders soep moeten gaan eten.”

Totdat ik een nieuwe pan met soep heb….is het afzien.

Mijn leven is geen “Hoorn des Overvloeds.”Helaas!

Wordt vervolgd………Wordt vervolgd……..Wordt vervolgd………wordt vervolgd………Wordt vervolgd……..

Reacties

  1. Dit artikel is een hint aan het verspillende Europese beleid richting in Italië en Spanje.
    Zie mijn bericht in het Vrouwengek Instagram account.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje