Kaal K*tje__________________________Kaal K*tje____________________________

Het merendeel van de moderne mannen heeft het liefste een geschoren poes.Als de vrouw dan ook nog kleine, niet ontwikkelde schaamlippen heeft…...dan lijkt het toch net alsof ze met een meisje van 8 jaar oud bezig zijn.!

Ik ben een keer valselijk beschuldigd van incest………………..maar IK houd alleen maar (lees: ALLEEN !) van een volwassen k*t. Met veel haar en als het kan met flinke , grote schaamlippen.!

Dus WIE is hier de pedo….? IK in ieder geval niet.!In mijn laatste huwelijk had ik onze eerste laptop laten crashen………..Ik had de website van “harige poezen” aangetikt. En kon gelijk een nieuwe laptop kopen.Mijn voorkeur (zoals wij het in het Tilburgs plachten te zeggen) voor een vrouw met een “flinke bos hout voor de deur” steek ik dan ook niet onder stoelen of banken.En om de hypocriete kritiek van anderen, die continue tegen mijn levensstijl aan zitten te hikken, eindelijk eens een keer een halt toe te roepen, vertel ik mijn manier van versieren;

Uit ervaring praat ik soepel met mijn liefjes over sex en daarom begint een vrijpartij meestal met de vraag: “Wat heb je het liefste…..?”

Nou: daar kan ik heel kort over zijn: ……..gewoon neuken zonder poespas. Meer knuffelen dan bonken.En als mijn nieuwe verovering vraagt: “Zal ik je lekker pijpen….?” Dan is mijn antwoord steevast; “Als jij dat wilt……want voor mij hoeft dat niet zo…..!”Geef mij maar zoenen en zacht penetreren.

En als de jongedame een “stud “ zoekt……..zal ze nog een weekendje verder moeten zoeken.Ik ben pontificaal tegen perverse sex (zoals in 50 Shades of Grey ) en heb nog meer de schurft aan de kritiek van personen, die zelf een matig sexleven hebben.In mijn jongere jaren kwam ik sporadisch een vrouw tegen, die haar intieme delen geschoren had. De eerste keer vond ik dat nog niet eens sexy……...Ik heb daar nooit aan kunnen wennen.

Nu is het mode.


Ik ben van de late flower-power-periode en heb het genoegen mogen proeven om het begin van de sexuele revolutie te beleven.Door het gebruik van de pil werd het klimaat geschapen om de vrije liefde uit te oefenen.

We konden neuken zonder condoom.!Dus op het gebied van sex…….hoef je mij niets uit te leggen.Jammer genoeg heeft het fenomeen van het scheren van het k*tje zijn intrede gedaan en is het moeilijk om heden ten dage een jongedame tegen te komen, die wel een weelderige bos haar tussen haar benen heeft.Vertaling in het nederlands: (Als je geen spaans kent : PECH !)

Translation in english: (If you don't know spanish : TOUGH LUCK !)

Als kanttekening kan ik nog plaatsen: Ik ben helemaal niet oversexed….. ik doe alleen maar aan normale sex……...ben van de oude stempel…….en abortus is voor mij helemaal taboe.”Ik keur de keuze van anderen, die abortus laten plegen, toch ook niet af…….dat is hun overweging…….maar laat mij A.U.B. ook mijn eigen leven leiden.

(of was het leiden met een lange ij ?........Vaak lijkt het inderdaad meer op “lijden” dan op “leiden”.)

De slotconclusie mijnerzijds tegen de schijnheiligheid in onze maatschappij:

“Kijk eerst eens een keer naar JEZELF !”

Wordt vervolgd……

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje