Wat is kunst ?___________________Wat Is Kunst ?______________________

Wat is kunst?

Ik ga U drie Rembrandt van Rijn's tonen:Drie Rembrandt van Rijn's met de titel: De man met de Helm.

Eéntje is de echte……... de 2 andere zijn een kopie.

Een leek zal waarschijnlijk twijfelen welke de originele is. Waarschijnlijk 99% van de wereldbevolking zal het verschil niet zien. De ene is een kapitaal waard…...de andere vertegenwoordigen slechts een gevoels-kapitaal. De gevoelswaarde kan dezelfde warmte uitstralen, als de “bezits-waarde”.

Op het eind van dit hoofdstuk ga ik U vertellen, welke de echte Rembrandt is.

Maar weet je wat écht “Kunst” is…..?

Het is de kunst om als een miljonair te leven, terwijl je een bijna lege portemonnee hebt.!

Voor een paar tientjes koop je op het internet ook een bord met “De Man met de Helm”.En een kinderhand is nog vlugger gevuld……….een ridderhelm voor bijvoorbeeld Carnaval is onbetaalbaar:Je kunt naar het Rijksmuseum om de echte Rembrandt ter bewonderen…...het is niet noodzakelijk om een schilderij te bezitten.!Ik ga U twee parfums tonen van Yves Saint Laurent op één foto:Ziet U op het eerste oog welke de originele is?......Ik niet…!

Voor de ene is een stervens-dure reclame-video gemaakt. Voor de andere niet.De ene kost 69,69 euro….en de andere koop ik hier voor 2,00 euro. Een verschil van 67,69 euro. Maar nu komt het mooiste…...hier aan de Costa del Sol is geen enkele dame, die het verschil ruikt tussen de originele en de goedkope parfum. Géén enkele….!

Weet je wat echt “Kunst” is ?

Kunst is om door het uitgaansleven te lopen met een uitstraling van de echte Yves Saint Laurent, terwijl je weet, dat je parfum maar 2 euro gekost heeft en niemand aan de authenticiteit van je geurtje twijfelt…..Sommige vrouwen betalen een vermogen voor een echte Gucci handtas.Wordt vervolgd……..

Antwoord op de echte Rembrandt van Rijn:

De eerste is een kopie.........de tweede is een kopie,.........de derde is de echte.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje