Springen / Moppentappers________________________Springen / Moppentappers_____________________Een miljardair ziet zijn enige zoon opgroeien en bemerkt dat hij zich als een meisje gedraagt en een behoorlijk nichterige stijl opgebouwd heeft.Een miljardair kan bijna alles kopen, wat hij wenst…….maar ook hij kan niet álles kopen.!Zijn grootste wens is om een mannelijke opvolger te krijgen, maar het verwijfde gedrag van zijn zoon ziet het er niet echt uit, dat hij kleinkinderen tegemoet gaat zien.De rijke stinkerd beschikte over een grote groep personeel, waaronder een reus van een neger, die door de jaren heen een soort vertrouwenspersoon van de miljardair geworden was.Deze gigant diende, als butler, maar was tegelijkertijd ook een ware vriend van de familie geworden.De miljardair had al enkele malen discreet met deze butler besproken, wat ze konden bewerkstelligen om de zich “gay-gedragende” zoon wat meer interesse in de vrouwtjes te laten krijgen en wat meer “masculine” te doen.Zo hadden ze in het verleden de zoon naar boksles gestuurd…..naar paardrijlessen gestuurd…..en ga zo nog maar even door. Niets had enigszins geholpen. Ten einde raad hadden de miljardair en de dubbel-gespierde bodybuilding-butler een cursus parachutespringen geregeld.Zonder het de flauwe zoon gevraagd te hebben. Een theorie-cusus en 7 sprongen.

Vol spanning wachtten de complot-smeders het verslag over de eerste sprong met de parachute van de zoon af. Na de eerste sprong loopt de zoon de hal van het landhuis binnen en de mannen keken zich afvragend: “En ……….hoe was het? ...Heb je gesprongen…?”“Ik heb niet gesprongen….!”, zei de zoon: “Ik was bang…..!”

“Godverdomme…..!”, zei de miljardair zachtjes tegen de donkere butler: “Dat houd je toch niet voor mogelijk…...Wat een zeikerd.!”

De neger keek ook vertwijfeld.

“Dan spring je morgen maar…..jongen.”, opperde de miljardair en keek wanhopig naar de boom van de vent naast hem.
Maar na de tweede spring-poging hetzelfde liedje…..de bangelijke zoon had wéér niet durven springen.

“Nondeju….” zei de miljonair tegen de bruine butler: “Morgen zal hij springen….of hij wil of niet….en jij gaat mee het vliegtuig in…!” en hij wees naar de grote huisknecht. “En jij zorgt ervoor, dat hij springt.!”

Zo gezegd, ….zo gedaan.

De zoon en de butler gingen naar het vliegveldje en de miljardair gaf de butler nog expliciet de consignes mee: “Je zorgt, dat hij spring …..hè !”Op het eind van de dag keerden de zoon en de butler huiswaarts.

Toen ze de grote hal in de mansion liepen, zag de miljonair, dat beiden een bescheiden glimlach om hun mond hadden.

Benieuwd naar wat er gebeurd was nam hij de butler in de ontvangstkamer van het landhuis apart en vroeg benieuwd naar het verloop van de dag.

De miljardair viel gelijk met de deur in huis en vroeg de butler: “En…..en heeft hij gesprongen?”

“Nou...”, zei de butler: “Ik zal bij het begin beginnen…...We zaten in het vliegtuigje en gingen de lucht in. Ik zat tegenover je zoon en zag, dat hij enorm nerveus was.

De andere cursisten zag ik één voor één door de deuropening in de diepte verdwijnen…..

Toen was Uw zoon aan de beurt….!”

“En…..?”,vroeg de miljardair ongeduldig; “Heeft hij toen gesprongen.?”

“Wacht….”, vervolgde de butler; “Ik zag, dat je zoon beefde als een rietje van angst…….Ik ging achter hem staan en zei hem: “Je gaat springen……...Jongen.!”

“Ja...en….?”, zie de miljardair: “Heeft hij toen gesprongen…?”

“Wacht ….”, antwoordde de butler: “Toen ik zag, dat hij weer ging weigeren, zei ik hem: Nou moet je een goed luisteren….goede jongen: Zie je die grote bult in mijn broek:.......als je nu niet springt, dan duw ik mijn dikke negerpiemel in je kont…..en jij gaat springen.!”

“Oeiii….”, zei de miljardair: “En heeft hij toen gesprongen?”

“Nou…..”, antwoordde de butler: “In het begin niet……..maar toen hij er eenmaal goed in zat…...tóen heeft hij gesprongen.!”

(grapje)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje