Roy Donders______________________________Roy Donders__________________________________Open brief voor Roy Donders;

“Hoi Roy, ondanks het feit, dat mijn boek over vrouwen gaat…...en voor vrouwen bedoeld is…...Kan ik het niet nalaten om te benadrukken, dat de grootste inhoud over liefde en relaties gaat.

Daar horen dus alle relaties bij……….ook gay-relaties!

link - Clean Bandit -Baby (feat. Marina & Luis Fonsi) - (official video) - https://youtu.be/hlznpxNGFGQ

Ik bedenk me, dat “Vrouwengek” vrouw-gericht is, maar ook een samen-greep is van alle opvattingen in de moderne maatschappij. Een samenleving heeft alleen bestaans-kans, als deze gebaseerd is op tolerantie.!Daarom zou ik jou willen vragen om mijn artikel “De Vrouwengek-Tattoo voor Organendonatie” in www.vrouwengek.com te lezen. Als je tijd hebt…..!

Het zou “Kai-Tof” zijn, als je een tattoo aan de stichting “De Vrouwengek-Tattoo voor Organendonatie” zou schenken.Bedankt voor je tijd…...Hoop je spoedig te spreken…….. Groetjes, Martin.”Wordt vervolgd……..

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje