Opgehangen__________________________Opgehangen____________________________In Nederland zijn verschillende criminele mannen, die zichzelf “zogenaamd” van het leven beroofd hadden, in werkelijkheid door anderen opgehangen. En zijn uit de weg geruimd.Op de politieschool leerde je, dat de knoop van de strop bij iemand, die zichzelf opgehangen heeft…….er totaal anders uitziet,.... dan wanneer een andere persoon deze gemaakt heeft.Echter veel leden van de nederlandse recherche hebben op de politieschool zitten dutten…...en zijn dat vergeten.!Ik heb legio verbeteringen in mijn gedachten om een beter recherche-apparaat te creëren.

Maar niemand luistert naar me.!

Ken je het gezegde: “Tegen de muur praten.?”(Zie ook mijn artikel “Cold Case Team” in het boek Vrouwengek)

Wordt vervolgd……

De enige manier om een perfect functionerend recherche-apparaat te creëren is, om naast de politiescholen en de politieacademie compleet nieuwe gebouwen te bouwen. Aan de ene kant de originele opleidingen voor politiepersoneel en pal daarnaast een moderne recherche-school.

En voor de oude zooi is er maar één oplossing:Naar deze nieuwe rechercheschool gaan hoger opgeleide studenten en internet-deskundigen en deze worden geïnstrueerd in de ultra-modernste recherchetechnieken.

Ken je het spreekwoord: “Door de mazen van het net van de wet glippen.?”Ik voorspel, dat met de nieuwe aanpak over 10 jaar geen enkel “visje” door de mazen van het net van de wet glipt.

Géén enkel.!

Dit systeem gaat aanvankelijk geld kosten, maar maakt zichzelf rendabel.

Hoe?

Wordt vervolgd…….

In mijn artikel “Werken is Leuk” in Vrouwengek heb ik de oplossing bedacht hoe overheidsgeld en daarmee geld van de samenleving dubbel zo praktisch aangewend kan worden,

En dat na verloop van een poosje de recherche-opleidingen de gemeenschap een stuk minder geld gaat kosten en de recherche wereldwijd dubbel zo effectief werkt.

Onthoud, a.u.b., mijn voorspelling: “Géén enkel visje zal meer ontsnappen.!”Wordt vervolgd……….

Maar willen “heren-politici” dat eigenlijk wel ?

Ik ben bang, dat menig politicus bang is, dat de vruchten van zijn corruptie nergens meer veilig

“geparkeerd” kunnen worden.De Zwitserse Bank is al jaren geen veilige haven om hun dubieuze rekeningen te garanderen en door het toedoen van de toekomstige hoogopgeleide internetrechercheurs heeft niemand meer iets aan zijn zwart geld.!In één klap valt de motivatie weg om de samenleving te bestelen, want ze kunnen geen flikker met hun corruptie-centjes meer aanvangen……

Wordt vervolgd…….

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje