Johnny Depp

_

________________________Johnny Depp_________________________An open letter to Johnny Depp:

“Hello Johnny…...How are you doing. In my book I am writing that you are the perfect caractre for the movie “Vrouwengek”.

Please read the Blogger: www.vrouwengek.com .

In the Blogger I am looking for stars and famous people to ask to donate their tattoo to the foundation. “Vrouwengek-Tattoos voor Organendonatie”. While I was recruiting for tattoos I realised that my big idol has a nice tattoo too……: You…! I mean your tattoo from Jack Sparrow.It would be nice when you consider to donate this tattoo to the foundation “Vrouwengek-Tattoo voor Organendonatie”. In the meantime I am working at the script for “your” new film “Vrouwengek.”P.S. En Johnny: Voor de film Vrouwengek heb je je verfomfaaide outfit van Jack Sparrow niet meer nodig. Die kan linea-recta in de vuilnisbak….. we gaan je een stijlvol piratenpak aanmeten…...inclusief een echte piratenhoed met bonte veren.Net zoals deze hoed, maar dan een stuk mannelijker en met papegaaien veren………of pauwenveren……
Nog een P.S. : Ik ken de reden niet, waarom Disney je ontslagen heeft, maar als je overmatig alcoholconsumptie de reden is …….kan ik alleen maar zeggen tegen Disney: “Heb je wel eens een piraat gezien, die NIET zuipt.?”In de werkelijke wereld heb je een voorbeeld van een parlementariër, die ook tijdens zijn werk tegen de klippen zuipt…….hè Juncker….en die geven ze de zak toch ook niet.In je werk, als piraat, is je overmatige drankconsumptie geen belemmering voor goed functioneren. Bij Juncker is dat een ander verhaal:
Hij moet als lid van het Europese parlement behoorlijke beslissingen nemen. En een bezopen leider is een aanfluiting voor de gemeenschap. Zo'n verantwoording-loos persoon moesten ze buiten trappen…..en niet een zatte piraat!So that is all for today,......folks…..

I hope to speak you soon, Johnny…….

Un Saludo, …….Martin.”Wordt vervolgd….

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje