Johnny de Mol_____________________Johnny de Mol_______________________Een open brief aan Johnny de Mol:

“Hoi Johnny……...toevallig schrijf ik in mijn artikel “De Vrouwengek-Tattoo voor Organendonatie” over een groepje vrienden, die een tattooshop hadden bezocht.

Nu zie ik op internet, dat je ook samen met vrienden een tattooshop bezocht hebt en een tattoo op je kuit hebt laten zetten.Daarom heb ik een verzoekje……..(eigenlijk een dringend verzoekje)..........Please…..Please…..kun je het artikel “De Vrouwengek-Tattoo voor Organendonatie” lezen in de Blogger: www.vrouwengek.com

Jouw donatie van een tattoo zou een geweldige stimulans zijn voor de op te richten stichting “De Vrouwengek-Tattoo voor Organendonatie”

Ikzelf ben geen zakenman…...zelfs geen echte schrijver…...maar beschik over duizenden ideeën om patiënten , die op donororganen liggen te wachten te helpen en om de stichting één van de best werkende benefiet-instelling ter wereld te maken.

Normalerwijze heb is geen haast…..maar besef, dat er nu echt spoed van gemaakt moet worden. Dagelijks sterven nog steeds patiënten door het gebrek aan donororganen.Door de stichting zullen voldoende donoren zich melden.! Je zult versteld staan van het succes.

Alvast bedankt voor je kostbare tijd…...en hoop je spoedig te spreken…...Martin.”

Wordt vervolgd……

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje