Het Zwarte Garen______________________Het Zware Garen____________________De muziekwereld denkt het “Zwarte Garen” uitgevonden te hebben. Zonder te bedenken, dat al lang daarvoor het Witte Garen bestond.De betekenis van het gezegde is: “Hij denkt, dat hij het zwarte garen uitgevonden heeft……zonder te beseffen, dat daarvóór al lang het witte garen bestond!”

(Het enige, wat hij hoefde te doen was om het witte garen vuil te maken)

En dat kan een klein kind nog wel!

Alle moderne soulmuziek heeft zijn roots in de oude soul uit de vorige eeuw.

Alle ! …….Zonder uitzondering.!

Er zijn op het moment zoveel imitaties, dat het er teveel zijn om op te noemen.

Het enige, waar ik nog op zit te wachten, voordat ik mijn kont dichtknijp, is een revival van de songs van Smokey Robinson.Dat is een vergeten hoek, die echter dubbel de moeite waard is om onder de loep genomen te worden.

link - Smokey Robinson - Cruisin' - https://youtu.be/WlzY6cWpoMQOp muziekgebied is niets nieuws gaande, ….(al denkt de jeugd daar anders over)…..ook bij het dansen in de moderne clips ook niet. Als je denkt, dat de jeugd leniger en acrobatischer danst dan hun opa's en oma's, laat ze dan maar eens een paar afleveringen van Soultrain bekijken…...Ze zullen versteld staan.! Een halve eeuw geleden dansten en zongen ze zo ook al.!

link - Soul Train - Papa Was A Rolling Stone - https://youtu.be/qXbP4JBf8ToWordt vervolgd……..

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje