Donorcodicil / Donorregister__________________Donorcodicil / Donorregister_______________In mijn artikel “De Vrouwengek-Tattoo voor Orgaandonatie” schrijf ik, dat door de bekende reden mijn lever niet geschikt is voor donatie en dat mijn nieren te oud zijn…..maar er is wel iets dat ik voor anderen kan betekenen.!

Ik ga een donorcodicil opstellen en dat ik mijn lichaam na mijn overlijden ter beschikking van de medische wetenschap stel.!De tattoos, die naar de stichting “De Vrouwengek-Tattoo voor Orgaandonaties” gaan, worden geregistreerd in het Donorregister.

En komen op de donorcodicil van de weldoener te staan……. gewoon naast de andere organen, die de schenker wil doneren. Simpel.!Wordt vervolgd…….Wordt vervolgd……..

Reacties

  1. De Tattoo donaties van popartiesten, filmsterren en andere celebrities gaan via het officiële Donorcodicil naar de toekomstige Vrouwengek Foundation
    Zie ook mjjn artikel "Tattoos".
    Is onderdeel van het Vrouwengek Tattoo project voor het goede doel : "The Vrouwengek-Tattoo for Donor Organs".. IN ENGLISH..

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje