DNA_______________________DNA_____________________________

In de natuur heb je verschillende voorbeelden van dieren, die bekend staan voor

hun steelzucht. Niet alleen de wasbeertjes, maar ook bijvoorbeeld eksters zijn berucht

voor het weghalen.Als de wasbeertjes je huis bezocht hebben, laten ze een ravage achter.De ekster pikt alles, wat blinkt, zoals bijvoorbeeld ringen of andere sieraden.De zucht naar stelen heet in officiële termen kleptomanie. In de dierenwereld is niets veilig

voor kleptomanen. Maar niet alleen in de dierenwereld is kleptomanie een ziekte.

Ook in de mensenwereld is kleptomanie een ziekte.

Mijn vader zei me altijd: “Ze schoepen alles, wè los en vast zit…….behalve meulesténe en hit ijzer.” (In het nederlands: “Ze stelen alles, wat los en vast zit…..behalve meulensten en heet ijzer).De ekster brengt zijn blinkende buit naar zijn nest en laat geen puinhoop achter.Wasberen en de menselijke dieven wél .! De wasberen zijn op zoek naar voedsel en plukken containers leeg en laten een spoor van vernielingen achter. Menselijke inbrekers laten tevens een puinhoop achter. Ze breken vensters open,.... ze forceren deuren….alles om binnen te komen. Als ze dan binnen zijn, trekken ze alle kasten leeg en kieperen de kast-laden leeg.

Inbrekers laten een ware ravage achter.Soms gaan ze zelfs op de sofa zitten schijten en laten, als dank, een smeuïge drol achter.Deze schijt-vertoning wordt vervolgens de geleerden veroorzaakt door de angst bij het inbreken. Dus hier spreken we feitelijk van “angst-stront !” De achtergebleven puinhoop is letterlijk een figuurlijk een “hoop” geworden: een stinkende hoop.!

In de vorige eeuw heb ik verschillende malen het geurende bewijsstuk gezien, dat inbrekers na hun daad achterlieten in de huiskamers van de burgers.

Er was echter geen enkele politieagent of rechercheur, die met zijn handen in een plastic zakje de angst-stront veilig stelde voor sporenonderzoek, zoals DNA.
In mijn tijd bestond DNA nog niet…….wel het veiligstellen van vingerafdrukken…...maar verder niet veel meer.

Vandaag-de-dag gaan de inbrekers voor de bijl.!Geen enkele schijtende crimineel ruimt zijn fecaliën op om sporen uit te wissen. (Dank je wel….criminelen.!)

Daarom blijf ik er op hameren, dat de politie naast de bestaande politieschool en politieacademie een hypermoderne recherche school voor DNA onderzoeken moet stichten.

Met hoger opgeleide studenten om het recherchewerk met moderne technieken en internetmogelijkheden op zo'n niveau te brengen, dat in de toekomst geen enkele misdaad onopgelost blijft………..géén enkele.!

Wordt vervolgd……

Met de moderne mobielen is iedere crimineel te traceren.! Daarom hamer ik nog meer op de behoefte aan internet-deskundigen op de nieuwe rechercheschool en……

Wordt vervolgd…..

Reacties

  1. Voor meer rechercheer-technieken.... zie ook mijn artikel "Cold Case Team".

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje