De Vrouwengek-Tattoo voor Organendonatie_________De Vrouwengek-Tattoo Voor Organendonatie__________Het is mogelijk om al tijdens je leven een deel van je lever aan een ander te doneren.

Met een deel van de lever kun je een lever-patiënt redden, terwijl de oorspronkelijke lever binnen een paar maanden gewoon weer aangroeit. Er is een tekort aan lever-organen, waardoor tot op de dag van vandaag nog steeds leverpatiënten, die op de wachtlijst voor een orgaan staan, overlijden.

Nieren heb je 2. Het feit is, dat je gemakkelijk één nier kunt missen.

Hoeveel nierpatiënten liggen niet aan hun nier-analyseapparaat te wachten op een donororgaan?Bij mijn eigen kinderen of kleinkinderen zou ik geen seconde twijfelen om een orgaan af te staan. Zelfs mijn leven zou ik geven.

Tot zover de theorie…..

Nu de praktijk.

Mijn lever is door de bekende reden niet bruikbaar, mijn nieren zijn te oud…..maar nu komt een andere mogelijkheid.

Door het oprichten van een stichting.!

Een stichting die Vrouwengek-Tattoos beheert.!

Hoe werkt dat dan wel niet,..... zou je denken.

Door mijn artikel “Tatoeages” in het boek Vrouwengek ben ik op het idee gekomen, dat beroemde tattoos op een veiling veel geld op kunnen leveren.

De tattoo van Van Gogh ligt nu waarschijnlijk in de kluis van een miljonair te verinteresten en kan nooit openbaar geveild worden door zijn dubieuze afkomst.De Vrouwengek-Tattoo wél.!

De eerste jongedames, die de Vrouwengek-Tattoo op hun rug laten plaatsen, kunnen deze verpanden. Ze melden zich vrijwillig (alléén, als ze dat zelf willen) als orgaandonor bij de stichting. Pas na hun dood wordt de tattoo verwijderd, gedroogd en geprepareerd.

Maar nu komt het mooiste……….De tattoo wordt al bij leven van de donor geveild.

De kapitaalkrachtige bieders krijgen op deze manier op de veiling een levend kunstwerkje in handen. Met als optie om de tattoo ingeraamd in de toekomst in bezit te krijgen. Het geld van de opbrengsten van de veiling gaan rechtstreeks naar de stichting, die daarvoor organen koopt. Je moet eens opletten, hoeveel mensen een stuk van hun lever willen aanbieden, als ze er een redelijke geldelijke compensatie voor in ruil krijgen.

De bieder verwerft een kunstwerk en steunt indirect een goed doel.

Het geld voor de aanschaf van de donatie-tattoo is aftrekbaar voor de belasting.

De tattoo-drager is automatisch op een goedkope manier orgaandonor geworden.

En als deze de tattoo heeft laten zetten om aandacht heeft laten zetten om aandacht te krijgen……….rekent erop, dat ze aandacht zal krijgen.!

En het belangrijkste is: de lever-patiënt krijgt zijn orgaan.En op deze manier snijdt het mes niet aan 2 zijden, maar zelfs aan 3 zijden.De Vrouwengek-Tattoo gaat de komende zomer “De Hit” worden op de stranden van de Costa del Sol…….Deze formule levert natuurlijk alle mogelijke te transplanteren organen op.

De Stichting Vrouwengek-Tattoos gaat, als het aan mij ligt, de eerste goede-doelen-organisatie worden, die corrupt-loos is.! Ik heb de schurft aan corruptie.!

Ik zie, dat hier een oorspronkelijk rijk land, als Spanje door de corruptie naar de klote gaat. Misschien ben ik een dromer, maar misschien bij de nieuwe stichting wordt alleen aan het belang van de zieke patiënten gedacht en denken de directeur en directrices niet aan het kopen van een nieuwe Mercedes.Een intern controlesysteem gaat mogelijk maken, dat er geen geld wegvloeit in verkeerde broekzakken.In een dependance van de Stichting Vrouwengek-Tattoo kan op grote schaal nieuwe huid gekweekt worden, die zo hoognodig gewenst is voor het helpen slachtoffers met brandwonden. In een laboratorium kun je huid namelijk kweken. Wist je dat?Wist je trouwens ook, dat de huid het grootste orgaan van het menselijk lichaam is.?De menselijke huid van een volwassen persoon weegt rond de 11 kilo.

Wordt vervolgd…….

__________________De Vrouwengek-Tattoo__________________Het ontstaan van de Vrouwengek-Tattoo;

Omdat ik helaas geen Muse meer achter me heb staan, moet ik alles zelf regelen en mijn ontelbare ideeën alleen realiseren.

Daarom ben ik nu met de bus onderweg naar Malaga.Met de autobus, omdat dat een stuk gerelaxed is, dan met de eigen auto. In Malaga heb je hetzelfde parkeerprobleem, als in iedere grote metropool……...om simpel van te worden.

Voor het parkeergeld voor een parkeergarage kan ik hier in het dorp een 3-gangenmenu, met een bord salade en een halve liter wijn, nemen. Met olijven…..met brood…...tel uit je winst.!

Op het eind van mijn pad stap ik op de bus van Rios en sukkel ik op mijn gemak in 45 minuten naar Malaga. Kosten 1,65 euro.!Vanaf de hoge zitplaats bewonder ik de prachtige omgeving vanuit een totaal ander perspectief.! Het doel van mijn reisje was het vinden van een tattooshop. waar men de Vrouwengek-Tattoo zou kunnen zetten. Niet voor mezelf…….want ik vind het zonde om een mooie huid vol te kladderen, maar voor de eerst vrouw, die zo hoognodig de Vrouwengek-Tattoo op haar rug wil.

Strategisch gezien lag Malága vroeger uitstekend om een aanval door de Moren af te slaan.

Een veilig toevluchtsoord, tenminste als het water van de rivier in het midden van de stad niet opnieuw buiten zijn oevers is getreden. Eeuwenlang heeft het centrum van Malaga te kampen gehad met overstromingen.


Grote overstromingen door de regen, die binnen enkele uren valt en vanuit de bergen de stad bereikt. Bij sommige overstromingen waren vele doden te betreuren.

Vlakbij de rivierbedding, die het centrum van de stad doorsnijdt en die de meeste tijd van het jaar droog is, liggen enkele tattooshops.Als je een gave huid hebt….. ben daar trots op en laat er niet op kladderen. Als je toch zo nodig met een tattoo wilt pronken, probeer dan een afwasbare voor een tijdje. Als je die beu bent, was je die er gewoon weer van af.

Vroeger ben ik een keer gaan stappen in Antwerpen. We stonden, als 5 jonge gasten, in een tattooshop te nieuwsgierigen. De grootste braniemaker van het spul had laten weten, dat hij een tattoo van Tweetie wilde laten zetten.Met veel bravour was hij de shop binnen gestapt. Maar hij had er niet bij verklapt, dat hij al het weekend daarvoor bij deze tatoeëerder geweest was om te informeren voor een Tweetie.De tattoo-artiest had Tweetie niet in zijn boeken en kon deze dus ook niet zetten. Zonder iets tegen ons hierover te vertellen, stond onze vriend, half-aangeschoten, de tattoos in de schop te bestuderen. Quasi opgewonden riep hij in de winkel: “Ik wil een Tweetie…...ik wil een Tweetie…(Wetende dat de tatoeëerder die niet kon tatoeëren, omdat hij gewoonweg geen voorbeeld had).

De tatoeëerder keek de braniemaker aan en reageerde op zijn antwerps met: “Awel, zunne…….kik heb ginne Tweetie.!” (“Wel, jongen……..ik heb geen Tweetie.!)

“Ohhhh……”vervolgde de braniemaker zogenaamd teleurgesteld; “Dan niet…….!”

Doch twee van de vrienden waren zó geïnspireerd geworden, dat ze spontaan een tattoo bestelden.Eén van de gasten liet de naam van zijn vriendin op zijn bovenarm zetten.

Ik zei nog tegen hem: “Daar krijg je spijt van……..een tattoo is voor heel je leven.!”

De tatoeëerder prikte de eerst inkt in zijn huid en zei op zijn belgisch: “”Awel, zunne…..As ut af is meej den madam, kunde ur altijj nog blomme van moake…..!”

(Vertaling: “Als het uit is met je meisje, kun je er altijd nog bloemen van laten maken.)

Na een lange nacht en na slechts enkele uurtjes slaap, zag de knul die middag zijn meisje in de disco. Nog voordat hij trots zijn tattoo kon laten zien, zei zijn vriendin: “Het is uit……!”

“Ja……”, dacht ik; “Dat kan gebeuren, ……...maar je kunt er altijd nog “blomme” van laten maken……..ha……...ha…….!”Net zo snel de tattoos opnieuw in de mode kwamen, verschenen ook de behandelingen om ze te laten verwijderen.Een laser richt een lichtbundel op je tatoeage. Er blijven echter immer littekens achter.!

Bezint voor je begint.

Tattoos zijn lange tijd uit het modebeeld verdwenen om nu nog beter terug te komen. En om voor lange tijd te blijven.!Het is geen rage meer, maar de huidversieringen zijn voor velen een levensfilosofie geworden.

Ieder leven bestaat uit fases. Uit woelige fases, meestal gevolgd door meer rustige fases. Het zou jammer zijn om tattoos op je hoofd en in je nek te laten zetten, waar je als je in een rustiger vaarwater beland bent, spijt van krijgt.Hiermee doel ik een beetje op de video van Sido…..Tausend Tattoos.link: Sido - Tausend Tattoos - (prod.by Djorkaeff & Beatzarre) - https://youtu.be/O-aUMnnbIX0

De lezer begint langzamerhand in de gaten te krijgen, hoe ik er tegenover sta….. Ik vind tattoos mooi bij iemand anders. Als je kunstzinnig bezig wit zijn, …...waarom ga je dan niet bodypainten? (Zie het hoofdstuk “Kunst Op Zich” in Vrouwengek)Voor de “Die Hards” heb ik een tatoeëerder in Malaga gevonden om de Vrouwengek-Tattoo op de rug van een schone dame te zetten.Uit de collectie van de artiest, Wilson genaamd, heb ik een paar voorbeelden gefilterd om te showen. Ik was onder de indruk van zijn vakmanschap. Als een schilder een portret van koningin Beatrix schildert, dat moet het gezicht ook op koningin Beatrix lijken.En moet het er niet uitzien, alsof ze met haar hoofd tussen de deur klem gezeten heeft.!

Daarmee bedoel ik, dat als je een dier schildert, je een beetje spelings-ruimte hebt. Bij de koningin niet. De koningin moet sprekend op de koningin lijken, of het prul kan ineens in de vuilnisbak.Deze Wilson heeft een portret van Will Smith,…...The Fresh Prince of Bel-Air, getatoeëerd en dat is gewoon Will Smith.!

Zo moet dat.!

Bij de dieren-tattoos heb ik verschillende stukjes vakmanschap ontdekt, die weergeven, dat de artiest weet, waar hij mee bezig is.

(Voorbeelden tattoos van Wilson…………)

Op de duitse TV wordt momenteel de video-hit van Sido grijs gedraaid. Om in te haken op de tattoo-rage zingt hij; Link- https://youtu.be/Q-IBwCDHbj8

De videoclip lijkt wel op een promotiecampagne voor de tattoo. Ik denk, dat dit een kwalijke ontwikkeling is, die de jeugd aanmoedigt hun reine huid vol te kladderen met inkt.

Er wordt een man getoond, die een oog in zijn nekrimpels heeft laten tatoeëren. Door met deze rimpels te bewegen, kan hij het laten lijken, dat het oog open en dicht gaat.

Erg grappig. Maar zoals de eerste lol ervan af is, dan loop je als volwassen man toch echt wel een beetje voor lul.!Als een kind een tekening maakt en bevalt niet meer, kan hij deze opfrommelen en in de prullenbak flikkeren……...maar bij een tattoo gaat dat niet;........die zit in je poriën.!

Het is moeilijk om deze te laten verwijderen. En duur.!

En als de tatoeëerder zit te dutten, zit je opgescheept met een levenslange beschadiging:Of wat denk je van deze, wanneer de tatoeëerder niet kan spellen.?Hierbij refereer ik naar de volgende tekst van Sido in Tausend Tattoos……..

“Never forget where you came from”. Deze hoort in je hart vastgeankerd te zitten…..onzichtbaar, maar heftig aanwezig. En niet op je arm…!

En de tekst: “ Hab' von überall ein souvenir” is ook leuk gevonden, maar daar heb je foto-albums voor.Het woord “souvenir” betekent letterlijk; herinnering…….Je herinneringen horen in je hart…….niet op je huid.

Hoe kunnen we de jongeren van vandaag de dag ervan overtuigen alleen tattoos te kopen, die in hun latere leven bedekt worden door kledingstukken.?

Op een chique feest ziet een halterjurkje, met een tattoo op de rug van de dame, er momenteel revolutionair uit.Echter, wanneer het modelletje van het halterjurkje in de modewereld overgewaaid is…...blijft een lelijke inktvlek op de naakte rug over.! En de mode verandert sneller, dan je het merkt.

Wordt vervolgd……


__________________Justin Bieber_________________A request to Justin Bieber: “Popstars can donate their tattoos for the organ-foundation Vrouwengek too……..

Justin: “Please read the article “De Vrouwengek-Tattoo Voor Organendonatie” in the book Vrouwengek…. It would be very nice when you consider this...In this way you could help a lot of people that have a disease. Thanks, Martin”

link - What do you mean - Justin Bieber https://youtu.be/DK_0jXPuIr0Wordt vervolgd….

__________________Jennifer Weiss___________________Ein offener Brief für Jennifer Weiss von Deluxe Music:

“Hallo Jennifer…..Du bist wahrscheinlich beschäftigt mit deine Karriere und Deluxe Music, aber vielleicht hast du ein wenig Zeit um das Artikel “De Vrouwengek-Tattoo Voor Organendonatie” in www.vrouwengek.com zu lesen…………

Es wäre schön wenn du das überlegst und viele Patienten hilfst an Organen.

Tschüss………..MartinEntschuldige für meines slechtes Deutsch……Jennifer Weiss is de zangeres van de duitse rockband Jennifer Rostock uit Berlijn.Tevens is ze presentatrice in het muziekprogramma Deluxe Music.

link - Mix Jennifer Rostock - Hairspray - https://youtu.be/MfVqeUjz1_oWordt vervolgd…….

_________________Soraya Arnelas__________________Una carta abierta por Soraya Arnelas;

“Hola Soraya, a mi me gusta mucho tu tatuaje entre los pecho……..

Por favor…….quieres leer el articulo “De Vrouwengek-Tattoo voor Organendonatie” en www.vrouwengek.com .?

Quizás éstas interesado dar el tatuaje a la fundación.

Gracias, Martin.In English: ……..Soraya ArnelasAn open letter for Soraya Arnelas:“Hello Soraya, I like your tattoo between your breasts very much.

Please, can you read the article “De Vrouwengek-Tattoo voor Organendonatie” in www.vrouwengek.com ?.

Maybe you are interested to donate the tattoo to the foundation……..

Thank you, Martin.Wordt vervolgd….._________________________________Miley Cyrus_______________________________An open letter for Miley Cyrus:

“Hi Miley, I have seen on the internet that you have a lot of tattoos…….I have a request: Would you like to read the article “De Vrouwengek-Tattoo voor Organendonatie” in www.vrouwengek.com , please. It would be great when you consider to donate a tattoo yours for the foundation “De Vrouwengek-Tattoo voor Organendonatie”. In this way you could help a lot of patients to a organ. And it will cost you nothing.!

Thanks, Martin……”And don't forget: Nothing breaks like a heart………!

link - Mark Ronson - Nothing breaks like a heart (official video) ft. Miley Cyrus -

https://youtu.be/A9hcJgtnm6QWordt vervolgd………


__________________Adam Delevine__________________An open letter for Adam Levine…..”

“Hello Adam….I don't know you personally but I have a question:

Would you like to read my article “Vrouwengek-Tattoo voor Organendonatie”, please.

www.vrouwengek.com

The book Vrouwengek is about women and for women. But the organ-donation is a subject for men as well. !

I think, that the Vrouwengek-Tattoos will be the pieces of art for the future.!

Van Gogh and Rembrandt will eat their heart out…….I hope that you will read the article and consider to donate one of your tattoos to the foundation “Vrouwengek-Tattoos voor Organendonatie”.

Thank you so much, Martin.”Adam Levine and Maroon 5:

link - Maroon 5 - Girls Like You ft. Cardi B - https://youtu.be/aJOTlE1K90k
________Open l_etter for Ariana Grande_____________Hello Ariana Grande, I have heard that you have a new bad tattoo on your body: I have warned you in my article “Vrouwengek-Tattoos voor Organendonatie” in www.vrouwengek.com . But don't worry …...even an ugly tattoo you can donate to the foundation “Vrouwengek-Tattoos voor Organendonatie”. It would be an honour for me when I can add your bad donation-tattoo to the list of famous tattoos.

Thank you so much……..Martin.By the way: I have already written about you in the Blogger www.vrouwengek.com .

link - Stevie Wonder - Faith ft. Ariana Grande - https://youtu.be/hNMMN46uFCcWordt vervolgd…….

______________________Girls / Rita Ora_________________________The song about girls, girls, girls is old.!

The hit Girls from Rita Ora, Cardi B and Bebe Rexha & Charli XCX is actually a reinvention of songs of the last century…….

The hit is a mix of Madame Butterfly van Malcolm McLaren with other girl-related songs.link - Malcolm McLaren - Madame Butterfly HD - https://youtu.be/Hz_cMOMgRwI

Als je goed luistert, hoor je het geluid van een op Madonna-gelijkende stem. Hetzelfde stemgeluid als in Material Girl (Official Video)( op deze foto lijkt Rita Ora met een beetje fantasie op Madonna.)

Zelfs het over Girls zingen is niets nieuws:

Voorbeelden:

Wat dacht je van Girls Girls Girls van Sailor:

link - Sailor - Girls Girls Girls (1976) HD 0815007 - https://youtu.be/jLE1xKo6dnsOf van California Girls van The Beach Boys:

link - The Beach Boys - California Girls - https://youtu.be/fmIsdMWzdaEOf the cover van David Lee Roth:

link - California Girls - David Lee Roth - 1985So far some songs about girls…..

It doesn't mean that when you as a girl like other girls, that you are a lesbian.!

The contrary……. But it's good when you experience all facets of erotic-feelings.

Mannen zijn opgegroeid met het Hot Chocolate - Girl Crazy:

link - Hot Chocolate - Girl Crazy- https://youtu.be/gAEsmzbw9hYIn de vorige eeuw dacht geen enkele zangeres om openlijk haar gevoelens voor een andere meid of vrouw te tonen. Laat staan om erover te zingen, of haar lesbische dromen uit te spreken. Gelukkig is er veel veranderd.!

Maar ik hoef niet uit te leggen, wat er momenteel gaande is…..Daar hebben moderne vrouwen geen man voor nodig. (zie het hoofdstuk “Lesbische Gevoelens” in www.vrouwengek.com )

Maar ik heb wel een tip voor Rita Ora en vriendinnen:

Als je werkelijk……...werkelijk iets unieks en nieuws wilt hebben: …….Laat dan de “Vrouwengek-Tattoo op je rug plaatsen.!

Net boven je bips.!So now follows the open letter for Rita Ora and friends:

“Hello Rita:.......If you really…...really want something unique and new…… Let a good artist put the “Vrouwengek-Tattoo” on your body. Just above your booty.

When you are in your bed…..naked…….you see the tattoo completely…..when you are at the beach the under part of the tattoo is covered by the undie of your bikini. (When you don't want that children see the licking woman.!)By the way….there is a possibility that you donate your tattoos to the foundation “Vrouwengek-Tattoos voor Organendonatie” for a good cause……..But that is up to you.!

In this way you have 2 times fun from your tattoos…...and you help other people.

Thank you so much for reading this letter, …..Martin.”Nowadays everybody sings about girls, like:

link - Katy Perry - I kissed a girl - (Official) https://youtu.be/tAp9BKosZXsor another example:

link - Hayley Kiyoko - Girls Girls Girls - https://youtu.be/I0MT8SwNa_UOr another example:

link - Abbey Glover Mix- I Wish You Liked Girls - https://youtu.be/K8vgiideC58And always remember the words in the song Girls: “never need a nigga”. There is a big thruth is in this saying………..

link - Rita Ora Girls ft. Cardi B, Bebe Rexha & Charli XCX (Official Video) https://youtu.be/ExJmET8boVwAnother saying yours is : “I'm fifty-fifty

link - Lyrics - Girls - https://youtu.be/NjvBo8p2Fhc

I am just an old crazy man, but Rita Ora……..I can tell you this: “I like the full 100% of you….!

(An old crazy man with bad english).To be continued……..

________________Jessie J'tattoos____________________An open letter for Jessie J:

“Hello Jessie, I wanted to ask you if you have tattoos. But now on the internet I have see that you have plenty. Although they are not the most nice examples that I have seen……..would you like to read my article “De Vrouwengek-Tattoo voor Organendonatie” in my Blogger:

www.vrouwengek.com and consider to donate one of your tattoos to the foundation.

Thanks so much……..Martin.”To be continued…….____________________Henk Schiffmacher____________________Een open brief aan Henk Schiffmacher;

“Hallo Henk Schiffmacher,.........Ik heb een vraagje……....als je tijd hebt, kun je dan mijn artikel “De Vrouwengek-Tattoo voor Organendonatie” eens lezen.?

Het zou cool zijn, als je een van je tattoes aan de stichting “Vrouwengek-Tattoos voor Organendonatie” zou willen schenken. Er heerst nog steeds een groot tekort aan donororganen en door donaties van tattoes, kan op een snelle manier naar een oplossing gewerkt worden.

Bedankt voor je tijd…….en ik hoop je spoedig te spreken. Groetjes,......Martin.”Wordt vervolgd……..

___________________________Neymar_____________________________An open letter for Neymar:

“Hi Neymar,.....I like your tattoos. A tattoo is in fact a personal thing, but recently you have the opportunity to do something for charity with it.

Please read my article “Vrouwengek-Tattoos voor Organendonatie” in the Blogger www.vrouwengek.com

It would be mega when you add your fabulous tattoo-donation to the list of the foundation.Thank you much for your time……..Martin.”To be continued…….

_____________________”Ons Rian” Donders______________________Open brief voor Rian Donders:

“Hoi Rian….ondanks ik je persoonlijk niet ken, heb ik toch een klein verzoekje: “Zou je a.u.b. mijn artikel “De Vrouwengek-Tattoo voor Organendonatie” in de Blogger www.vrouwengek.com willen lezen.?”

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met me opnemen.

Hartstikke bedankt……...Houdoe, Martin.”Wordt vervolgd……______________________________Roy Donders__________________________________Open brief voor Roy Donders;

“Hoi Roy, ondanks het feit, dat mijn boek over vrouwen gaat…...en voor vrouwen bedoeld is…...Kan ik het niet nalaten om te benadrukken, dat de grootste inhoud over liefde en relaties gaat.

Daar horen dus alle relaties bij……….ook gay-relaties!

link - Clean Bandit -Baby (feat. Marina & Luis Fonsi) - (official video) - https://youtu.be/hlznpxNGFGQ

Ik bedenk me, dat “Vrouwengek” vrouw-gericht is, maar ook een samen-greep is van alle opvattingen in de moderne maatschappij. Een samenleving heeft alleen bestaans-kans, als deze gebaseerd is op tolerantie.!Daarom zou ik jou willen vragen om mijn artikel “De Vrouwengek-Tattoo voor Organendonatie” in www.vrouwengek.com te lezen. Als je tijd hebt…..!

Het zou “Kai-Tof” zijn, als je een tattoo aan de stichting “De Vrouwengek-Tattoo voor Organendonatie” zou schenken.Bedankt voor je tijd…...Hoop je spoedig te spreken…….. Groetjes, Martin.”Wordt vervolgd……..

______________________________Ed Sheeran_____________________________Tijdens mijn zoeken naar de perfecte vrouw kom ik iedere keer de song Perfect van Ed Sheeran tegen. Ik denk, dat Ed Sheeran een van de weinige personen is, die op een “perfect” -manier zijn gevoelens voor het vrouwelijk geslacht kan bezingen. Daarom de volgende oproep:

“Hello Ed Sheeran…...You are a trend-setter with your music and your tattoos. Therefore I want to ask you a favour; “I know that you don't have much time…..but nevertheless,.... please….please…..could you read my article “De Vrouwengek-Tattoo voor Organendonaties” in the Blogger www.vrouwengek.com .

There is still a lack of donor organs worldwide.!

I hope that you will consider to donate one of your worldwide-famous-tattoos to the foundation “De Vrouwengek-Tattoo voor Organendonaties”.

Thank you so much for a few minutes of your precious time,......Martin.”
link - Ed Sheeran - Perfect (Official Music Video) - https://youtu.be/2Vv-BfVoq4g
Ik denk, dat ik gerust mag stellen, dat Ed Sheeran een “vrouwengek” is in de zin van het boek Vrouwengek.

______________________________Anouk_______________________________Een open brief aan Anouk:

“Hallo Anouk………..Op het internet zag ik, dat je ook een mooie tattoo hebt.Wist je dat je sinds kort 2x plezier van je tattoos kunt hebben?

Ten eerst door het dragen……... en ten tweede als donatie aan de stichting “Vrouwengek-Tattoos voor Organendonatie”. Deze stichting hoopt in de toekomst een einde te maken de ellenlange wachtlijsten met patiënten, die zitten te wachten en liggen te wachten op een donororgaan.

Het zou te gek zou zijn, als je één van je tattoos zou willen doneren aan de stichting.

Hartstikke bedankt voor je aandacht……...Martin.”

link -Anouk - Nobody's Wife - https://youtu.be/3RaHTDNude4Wordt vervolgd…….._____________________________Tatoeages___________________________

Als je alle geld, dat al uitgegeven is voor tatoeages uit de hele wereld op een hoge stapel zou gooien, dan zou je met dat bedrag de hongersnood wereldwijd in één klap kunnen oplossen.


__________________________Johnny Depp_________________________An open letter to Johnny Depp:

“Hello Johnny…...How are you doing. In my book I am writing that you are the perfect caractre for the movie “Vrouwengek”.

Please read the Blogger: www.vrouwengek.com .

In the Blogger I am looking for stars and famous people to ask to donate their tattoo to the foundation. “Vrouwengek-Tattoos voor Organendonatie”. While I was recruiting for tattoos I realised that my big idol has a nice tattoo too……: You…! I mean your tattoo from Jack Sparrow.It would be nice when you consider to donate this tattoo to the foundation “Vrouwengek-Tattoo voor Organendonatie”. In the meantime I am working at the script for “your” new film “Vrouwengek.”P.S. En Johnny: Voor de film Vrouwengek heb je je verfomfaaide outfit van Jack Sparrow niet meer nodig. Die kan linea-recta in de vuilnisbak….. we gaan je een stijlvol piratenpak aanmeten…...inclusief een echte piratenhoed met bonte veren.Net zoals deze hoed, maar dan een stuk mannelijker en met papegaaien veren………of pauwenveren……
Nog een P.S. : Ik ken de reden niet, waarom Disney je ontslagen heeft, maar als je overmatig alcoholconsumptie de reden is …….kan ik alleen maar zeggen tegen Disney: “Heb je wel eens een piraat gezien, die NIET zuipt.?”In de werkelijke wereld heb je een voorbeeld van een parlementariër, die ook tijdens zijn werk tegen de klippen zuipt…….hè Juncker….en die geven ze de zak toch ook niet.In je werk, als piraat, is je overmatige drankconsumptie geen belemmering voor goed functioneren. Bij Juncker is dat een ander verhaal:
Hij moet als lid van het Europese parlement behoorlijke beslissingen nemen. En een bezopen leider is een aanfluiting voor de gemeenschap. Zo'n verantwoording-loos persoon moesten ze buiten trappen…..en niet een zatte piraat!So that is all for today,......folks…..

I hope to speak you soon, Johnny…….

Un Saludo, …….Martin.”Wordt vervolgd….

________________________Cara Delevingne______________________

Open letter to Cara Delevingne:“Hi Cara Delevingne; Sorry….but what a ridiculous tattoo: BACON…..you have!With this tattoo you end up in the top of the list of the most strange tattoos from famous people. But it would really be an achievement when your name could be number one on the list of tattoo-donations of the foundation “De Vrouwengek-Tattoos voor Organendonatie”.

Please read my article “De Vrouwengek-Tattoo voor Organendonatie” in the Blogger: www.vrouwengek.com

The Vrouwengek-Tattoo would be a nice tattoo for You ! But tattoos are a very personal thing, ……...so that is completely up to you.!

Thank you so much…….Martin.”

Ik denk, dat ik gerust mag stellen, dat Cara Delevingne een vrouwengek is in de zin van het boek Vrouwengek.Wordt vervolgd…….._____________________________Lady Gaga_____________________________An open letter to Lady Gaga:

“Hello Lady Gaga…..congratulations with your Awards for best performance as actress in a motion picture: A Star is Born and for the song Shallow.

link - Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow - https://youtu.be/bo_efYhYU2AThat is quiet a achievement.!

I can imagine that you have few goals left in your life…….although I have one left for you.!

There exists an opportunity to do something for charity….with your tattoos…!

I don't ask you money…..only a few minutes of your precious time.

Please...read my article “De Vrouwengek-Tattoo voor Organendonatie” in the Blogger: www.vrouwengek.com .I am recruiting popstars for the list of the foundation to do something special with their tattoos.

I found out recently that the article “De Vrouwengek-Tattoo voor Organendonatie” is not easy to read because it is in dutch.

But if you have any questions…..you can contact me.

The main thing is that the world is aware of the existence of the foundation.

I can't offer you money...but if the movie Vrouwengek is going to be a success, I shall offer you a main role in the film…….You never know.!

Thank you so much for your time…...Martin”To be continued…..

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje