Het Hoeren-Examen / Moppentappers____________Het Hoeren-Examen / Moppentappers_____________

Wist je, dat de vrouwen van plezier verplicht zijn om 1x per maand een medisch onderzoek te ondergaan bij een arts.Maar wist je ook, dat er een “Hoeren-school” bestaat?.Daar krijgen de lichtekooien onderricht over alle facetten van sex.

Na de cursus wordt een heus examen afgenomen en kunnen de meiden zelfs een diploma behalen.Tijdens één van deze examen zaten een aantal publieke dames in een grote wachtkamer te wachten tot ze aan de beurt waren om bij het examen-committee binnen geroepen te worden. Er heerste een lollige stemming en de vrouwen hadden volop pret. Het was een bonte schakering van kleuren en kledingstukken en de grieten zaten opgedirkt elkaar te bestuderen en te bewonderen.Door het plezier hadden ze niet in de gaten, dat ze eigenlijk best nerveus waren. De deur ging open…...en een vrouwelijke examinator riep een naam af. Eén spetter stak haar vinger op en riep: “Dat ben ik….!”

De andere meiden zagen de deerne binnen gaan en zeiden tegen elkaar: “Het is begonnen…..meiden!”

Na een kwartiertje kwam de 1ste prostituee in spé naar buiten en met beide handen boven haar hoofd juichte ze: “Geslaagd…..!”
De andere meiden feliciteerde haar en kuste ze haar op haar wangen.Zo ging het een paar maal. Opnieuw kwam de examentrice om één van de dames binnen te roepen. De overige grieten zaten te keuvelen, …..totdat de deur van het examenlokaal met een zwier open ging en de examentrice met een paniekerig gezicht naar buiten liep. Op de achtergrond hoorden de lichtekooien de naderende sirene van een ambulance.


Verschrikt keken ze elkaar aan. “Wat is er aan de hand….?” vroegen ze zich af.

Het geloei van de sirene stopte bij het gebouw, waar ze zich bevonden: “Oeiii….dat is niet goed……!”

Twee broeders van de ambulance spoedden zich door de wachtkamer……...naar het examenlokaal. Na een poosje kwam één van de broeders terug en haalde gehaast een brancard uit de ziekenauto.“Oeiii….Dat is helemaal niet goed…..!”, zeiden de grieten. Gespannen en met een bleek gezicht zaten ze te wachten op wat er ging gebeuren.


Na een kwartier kwamen de broeders rustig en aangeslagen het lokaal uit met de brancard met daarop het collegaatje…..onder een wit laken.Geschokt keken de jonge vrouwen elkaar aan. Wat was er gebeurd?

Toen de ambulance vertrokken was, kwam de examentrice de meiden vertellen, wat er gebeurd was. Ze zei tegen de, in shock-verkerende meiden:...... “Jullie collegaatje werd binnengehaald voor het examen. Alles ging goed in het eerste deel: het praktijk-examen. Maar toen is ze voor het mondeling gestikt…..!”

(grapje)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje