Grote Lul....Kleine Lul / Moppentappers_________Grote Lul.....Kleine Lul / Moppentappers_____________Onze piraat, die ik voor het gemak Johnny Depp genoemd had, was in de Caribbean verwikkeld in een gevecht op leven en dood bij het enteren van een spaans galjoen.Na een ongelijke strijd plunderden de vrijbuiters onder leiding van piraat Johnny het vijandelijke schip.De mannen van de bemanning van het buitgemaakte galjoen, die de slachtpartij overleefd hadden, werden in sloepen gezet en het gehavende schip werd klaar gemaakt om de rode haan erin te steken.Ineens riep één van de piraten: “Kapitein,...........kapitein……...kom eens kijken, wat ik hier gevonden heb……!”

Piraat Johnny kwam op het gegil af en ging nieuwsgierig polshoogte nemen.

Zij bendelid bracht hem naar de kapiteinshut van het andere schip en wees naar een kast in de hoek.“Ssstttt…..”, fluisterde de ruwe zeebonk en hield zijn wijsvinger voor zijn lippen.Glimlachend opende hij de deur van de kledingkast op een kiertje en met een smile om zijn mond wees hij kapitein Johnny een gehurkte vrouw aan, die trillend met haar hoofd onder haar handen verscholen zat.Alsof ze zich wilde beschermen tegen het onheil dat boven haar hing. De jongedame zat trillend te wachten op haar lot en had niet in de gaten, dat ze door de vijand ontdekt was.

De zweetdruppeltjes dropten van haar voorhoofd.De twee piraten lachten naar elkaar en genoten van de angst van hun slachtoffer.

Toen de lol er na een paar minuten vanaf was, gooide de kapitein de kastdeur met een zwier open en riep met een donkere stem: “Wat voor poppetje hebben we hier….?”

Hij trok de jonge dame aan haar gitzwarte haren omhoog.

Trillend kwam de jongedame omhoog en verhief tegelijkertijd haar hoofd fier op en keek de kapitein brutaal aan. De veroveraar van de wereldzeeën was wel wat gewend, maar was in één flits gesmolten voor de glans van de groene ogen van de deerne…..De jonge meid had een flarden-jurk aan, die toen in die tijd mode was bij dames van stand.Zij was waarschijnlijk de vrouw van de vijandige kapitein of van de ene of andere hoge-positiebekleder in Spanje. De gelouterde kapitein stond op zijn gemak verliefd te worden. Maar hij wist, dat een vrouw op een piratenschip ongeluk zou brengen.

Vrijbuiters vergrijpen zich meestal aan buitgemaakte dames, maar kapitein Johnny was een gentleman en zei, tegen de wetten van de piraten in, aan zijn maat: “Zorg dat haar niets overkomt en behandel haar als een dame. Door deze ongebruikelijke beslissing had hij zichzelf met een enorm probleem opgezadeld. De schone moest van boord……...zo snel mogelijk…...en moest hij van het schip opnieuw een mannen-schip maken.Hij beval de bootsman onmiddellijk koers te zetten naar de dichtstbijzijnde haven: ……..Kingston…. in Jamaica……Doordat de kapitein de spaanse schone gespaard had, creëerde hij een gespannen sfeer op het schip, omdat de bemanning meestal hun deel van “de buit” opeiste. En doordat hij, zo hoognodig, de gentleman uit wilde hangen, had hij zichzelf genaaid…...en zag hij een avontuurtje met de lady aan zijn neus voorbij gaan.

Dubbel genaaid……..want hij zag zijn escapades in het water vallen en was ondertussen zo geil als een teil geworden. Door zijn sexuele gedachten had hij op de reis naar Jamaica een “stang zaad op stal” gekregen, waar je “U” tegen zegt……..Hij stond op springen.!

De laatste keer,dat hij de haven Kingston aangedaan had, was hem ter ore gekomen, dat daar een nieuw soort bordeel geopend was. Hij had er veel lof over gehoord, maar was er persoonlijk nog niet gaan “aanwippen”.Met samengeperste knieën stond de piraat naar de ingang van de haven te turen. Wat had het laatste deel van de reis voor zijn gevoel lang geduurd.!

Met de spaanse schone was hij ondertussen goed bevriend geworden, maar nu keek hij toch wel uit naar het “echte werk”.

Aan wal ging hij eerst een paar pullen bier drinken, omdat hij altijd al gedacht had, dat het gerstenat bij hem als een soort lustopwekker werkte. Het gele vocht werkte bij hem als spraakwater en verbloemde zijn oorspronkelijke verlegenheid.

Licht aangeschoten struinde met zijn ooglap en houten poot naar het nieuwe bordeel.Hij klopte aan. Een portier verwelkomde hem en legde uit hoe het in de nieuwe tent werkte: “Je gaat die lange gang in en op het eind zie je 2 deuren. Je kijkt, wat erop staat………..en je kiest.”

De piraat snapte er maar de helft van, maar het zou zich vanzelf uitwijzen……..dacht hij.

Hij rekende af en tikte met zijn houten poot door de lange gang. Op het einde van de gang kwam hij inderdaad 2 deuren tegen.

Op de eerste deur stond: “Blondine” en op de andere: “Zwartharige”“Hmm……..”, dacht de vrijbuiter: “Ik neem de “Blondine”.

Hij opende de deur met “Blondine” en ging binnen. Maar wat zag hij ?:...... achter de deur was weer een lange gang. “What the fuck……!”, dacht Johnny de piraat: “Wat is dat nu weer…?”

Hij liep noodgedwongen de lange gang uit en kwam opnieuw 2 deuren tegen.Op de linkse deur stond: “Grote Borsten”........en op de andere:”Kleine Borsten”.......“Nou….”, dacht Johnny: “Als ik toch mag kiezen…...dan geef mijn maar “Grote Borsten”.

De piraat nam de “Grote Borsten”-deur en ging naar binnen.

“Nou moet het toch echt niet veel zotter worden.!”, zei hij tegen zichzelf……..

Wederom bevond hij zich in een lange gang…...en wederom op het eind 2 deuren.

Op de ene stond: “Nat kutje” en op de andere deur: “Droog kutje”.

“Nou,.....dat is niet moeilijk”, dacht de piraat, die er onderhand wel op wilde.

Hij nam de “Nat Kutje “-deur en ging naar binnen.

“Nou Moe !”, zei hij enigszins ontstemd. Weer een lange gang op het eind 2 deuren.

Op de linkse deur stond “Grote Lul” en op de rechtse : “Kleine Lul”.

De piraat vond zelf, dat hij toch wel bij de linkse deur met “Grote Lul” gerekend mocht worden, omdat hij groter dan middelmatig geschapen was.

Dus hij opende de deur met “Grote Lul”.......

…...En toen stond hij weer buiten.!

(grapje)

Wordt vervolgd…..

Reacties

  1. Soms moet je in het leven keuzes maken..... zonder te beseffen wat het gevolg kan zijn.....

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje