Geen Weer om te........_______________Geen Weer om te ………..________________Een piraat zeilt het liefst over de wereldzeeën, maar is ook maar een mens. En een mens met behoeftes. Het gezegde: “In ieder stadje…….een schatje”, geldt voor een vrijbuiter zeker.

Voor een piraat betekent dat deze stadjes havenplaatsen zijn. Door de zeeën te bezeilen veroordeelt hij zich tot een relatie-loos bestaan. Door zijn zoektocht naar “De Schat” mist hij vele geneugten, die alleen voor landrotten weggelegd zijn.Om zijn sexuele behoeftes te bevredigen is hij aangewezen op de service van de dames van plezier, die hij bij bosjes aanwezig zijn in kustplaatsjes.

In de bedompte kroegjes zuipt hij zich een stuk in zijn kraag om in de nachtelijke uurtjes een prostituee te bezoeken.Na maandenlang het Caribisch gebied onveilig gemaakt te hebben, besloot onze Piraat zijn voorraadje te gaan lozen bij de mooiste temeier van Havana.Deze bloedmooie lichtekooi had de reputatie onder de ruwe zeelieden, dat ze aan alle verzoeken voor bevrediging tegemoet kwam. Alle verzoeken.!

Onze piraat, die ik voor het gemak Johnny Depp noem, stond op klappen en had een afspraakje kunnen regelen bij deze schoonheid.Vol verwachting klauterde de piraat naar de 1ste verdieping van het bordeel. Zijn houten poot maakte een komisch klopgeluid op de houten trap. Met zijn houten poot klopte hij nog drie keer tegen de deur van de kamer van de beroemde mannenverslindster.“Binnen…..”, riep ze, “Welkom….ik heb het ligbad al klaar laten maken”.

In het midden van de kamer stond een ligbad te dampen en de dame van plezier goot de laatst kan met kokend water er in.“Wat een service…!”, zei Johnny de Piraat.

Hij begon zijn houten poot los te knopen en schoof behendig in het warme water en ging tegenover zijn vriendin van één nacht zitten.“Zo,...........ontspan je maar lekker.”, zei de knappe vrouw: “Heb je misschien nog speciale wensen?”

“Ja.……..”, zei de piraat; “Nu je daar toch over begint……”

De vrijbuiter schilderde aan zijn liefje, dat een piraat het beste in zijn element is op de wijde wereldzeeën.

“Als we nu in het ligbad zitten, kun je doen, alsof ik op volle zee zit en kun je met je hand kleine golfjes maken in het water in het bad.? Net alsof we in een storm zitten….?”

“Natuurlijk….”lachte de gewillige dame van plezier en begon met één hand kleine golfjes in het badwater te maken.De piraat glunderde en zei: “Prima……….Prima…… Kun je aan het touwtje van de lichtschakelaar trekken ……….Aan…….uit……...Aan……..uit……...Alsof we in een zware storm terecht gekomen zijn.?”“Prima…….Prima….”, glimlachte de zeebonk; “Ik begin me al in mijn element te voelen.”

De rondborstige dame zat met één hand golfjes te maken en met de andere hand aan het touwtje van de schakelaar van het licht te trekken: Aan …...uit……...Aan……...uit………

“Kun je zachtjes in mijn gezicht blazen?”, verzocht de piraat: “Kun je met je lippen een tuitje maken alsof je fluit en met je warme adem in mijn gezicht woeien…. Woeiiiiii…...Woei…….Alsof de wind een storm aanwakkert.?”“Natuurlijk……..”, antwoordde de behulpzame dame.

Zo zat ze met eén hand golfjes te maken…..met de andere hand aan het touwtje van het licht te trekken…...en woeiend in het gezicht van de pìraat te blazen,

Plotseling stapt de piraat uit het ligbad, begint zich aan te kleden…..en doet zijn houten poot weer aan.

“Wat doe je ……..?”, vroeg de deerne verbaasd.

“Ik ga………”, zei de piraat: “Het is geen weer om te neuken….!”

(grapje)


Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje