Baby_____________________Baby_________________________

De macho begrijpt nog steeds niet, dat hij uitgerangeerd is. Zijn regeer-tijdperk is afgelopen.De tijd van de Neanderthaler met zijn knots in de ene hand en in de andere hand de haren van zijn nieuwe vrouw, die hij naar zijn hol sleept, is al duizenden jaren achterhaald. Sinds de prehistorie is er gelukkig ten gunste van de vrouw veel verbeterd.In de toekomst kan de spaanse Don Juan steeds tegen zichzelf zeggen: “Ik stond erbij…..en keek erna. !”

Vele moderne vrouwen zijn beter af met een vriendin dan met een vriend.

link- Baby - Clean Bandits (feat. Marina & Luis Fonsi) (Official Video)

https://youtu.be/hlznpxNGFGQ

Als de macho geen mentaliteits-verandering ondergaat, zal zijn rol in de toekomst uitgespeeld zijn. Om dat te voorkomen, moet hij van jongs-af-aan leren, hoe hij het tij kan keren. En weer opnieuw de “Prins op het witte paard” kan worden.Niet geld…..maar een stijl-aanpassing is vereist om indruk op het andere geslacht te maken.

Niet imponeren met geld-flappen en bodybuilding-spierballen,.....maar met stijl.Een paar tips: (vrijblijvend,.........natuurlijk.!)

1.Ga op dansles.

Haal je stropdassen uit de motten-kast en ga stijldanslessen nemen.Leer swingen.2. Ga paardrijlessen nemen.Als je bang bent om je bij een val op de harde grond te bezeren, ga dan langs de zee rijden.

3. Leer masseren.

Ondervind hoe weldadig een massage voor je lichaam is en popel om het geleerde toe te passen op je liefje. Zonder sex-gericht te zijn.!

Een massage geven is dubbel zoveel bevredigend.4. Bouw een eigen thuisbioscoop.

Probeer je liefje uit te leggen, dat we op het gebied van de liefde allemaal amateurtjes zijn. En bespreek samen, hoe je je relatie kunt verrijken.

Een perfecte film om te vergelijken is “Pretty Woman”.

5. Ga samen in de zee zwemmen.

Veel vrouwen durven niet in de zee te zwemmen. Ze zijn bang voor eventuele vissen, die tegen hun benen zwemmen. Leer je liefje vertrouwen te krijgen in de bescherming door jou aan haar zijde. Leg uit, dat de vissen meer bang voor haar zijn, dan dat zij voor de vissen is.6. Zoek de natuur op.

Ga wandelen. Koop een picknickmand en ga picknicken.

Niks duur restaurant…...gewoon met z'n tweetjes in de natuur.7.

Wordt vervolgd…...

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje