Reír / Lachen_________________Reír________________

Reír in het spaans………..Lachen in het nederlands.

Aanvankelijk wilde ik dit hoofdstuk Lucille Ball versus Knallerfrauen noemen, maar bij nader inzien vond ik “Reír” een stuk toepasselijker. Nadat ik gisterenavond tijdens een gesprek in een bar met een venezolaanse schone naar haar hobbys vroeg, reageerde ze, zonder na te denken, met: “Reír”. (Lachen in het nederlands)

Dat bedoel ik nu……..wat wil je nog meer dan een vriendin, die aantrekkelijk is en tegelijkertijd gevoel voor humor heeft.?

De ideale vrouw voor mij zou de mix van het schone en het komische zijn.

Als kind vond ik Lucille Ball een van de komische vrouwen, die ik op TV gezien had.

Met haar fratsen bezorgde ze me telkens goede zin. Pas veel later ben ik gaan inzien, dat het ook een ontzettend knappe vrouw was.Een hedendaagse Lucille Ball is ontegenzeggelijk de grappige Martina Hill van Knallerfrauen.Mijn vader zei me altijd: “Doe maar gewoon….dan doe je al gek genoeg.!”

Echter bij Martina Hill kan het niet gek genoeg aan toe gaan.

Waar haalt ze het vandaan?In het hoofdstuk “Er Moet Meer Gelachen Worden”, wilde ik aangeven dat er in het leven van een persoon nooit genoeg lol kan bestaan…..

Nou, als je van lol houdt, ga dan maar eens bij Martina kijken!Op een pikante manier:


Zoals ik al zei: …...niets is te gek voor haar…...en rekent ze op een grappige manier af met preutse geesten.En als je het na de volgende foto nog niet begrijpt……...Dan weet ik het ook niet meer.!


En ook bij Martina geldt hetzelfde:...... Ze is niet alleen een groot comedienne, maar ook een uiterst aantrekkelijke vrouw……...een spetter.!Wordt vervolgd…..

Frappant is het, dat iemands jeugdherinneringen vastgenageld zitten in de hersenen, maar de kunst is het om in het volwassen-leven daaruit de fijne momenten uit te filteren en proberen om het ongewenste gevoel weg te drukken.

Om minder aangename herinneringen te vergeten, kunnen lachen en muziek beluisteren een uitstekende remedie zijn.

Wordt vervolgd….Iemand vertelde me eens een keer; “Je komt een persoon immer 2x tegen in je leven”.

Hoe meer ik daarover nadenk, …... kom ik inderdaad dit gegeven meer en meer tegen. Ik kan legio voorbeelden opsommen.

Niet alleen bij personen, maar ook bij feiten kom ik dit tegen.

Een frappant toeval is, dat ik nog ergens in Frankrijk een limousine heb staan, die van Lucille Ball geweest is. Lucille had 2 van deze stretch-limo's. Eén om naar haar werk in de filmstudio's te rijden en de andere werd gebruikt voor de gasten van haar spectaculaire feesten. In deze laatste hebben sterren als Harry Belafonte gezeten,de onvergelijkbare Dean Martin,S

samen met de Rat Pack, bestaande uit Frank Sinatra, Sammy Davis Junior en natuurlijk Dean Martin,en last but not least……...The Rolling Stones……..Omdat deze limo alleen gebruikt werd voor party's staan er nog steeds maar 50 duizend mijl op de teller.
Wordt vervolgd…..

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje