Laura Luelmo___________________Laura Luelmo___________________Alle rechters, die vroeger te mild geweest zijn met de verkrachter/moordenaar van Laura Luelmo zijn direct schuldig aan haar dood. Niet indirect………….maar direct.!

Alle politici, die toendertijd gestemd hebben voor de vroegtijdige vrijlating van de verkrachter/moordenaar van Laura Luelmo zijn direct schuldig aan haar dood. Niet indirect …….maar direct.! Alle politici, die nu momenteel tegen lange en levenslange straffen stemmen, zijn direct schuldig aan de dood van toekomstige slachtoffers van verkrachtingen en moorden. Niet indirect………..maar direct.!Hoe vaak is het niet voorgekomen, dat een zware crimineel tijdens zijn vlucht-periode uit de gevangenis opnieuw een slachtoffer gemaakt heeft.?

Hoe vaak is het niet voorgekomen, dat een zware crimineel tijdens zijn vlucht-periode uit de gevangenis een politieagent of een politieagente gedood heeft.?

Als een hond eenmaal gedood heeft en bloed geproefd heeft, dan blijft hij doden.Wordt vervolgd……

(Voorbeelden: Joran van der Sloot…..)

Wordt vervolgd……

Dus voor criminelen met lange gevangenisstraffen of levenslange opsluiting is er maar één oplossing: …...Deze maatschappij-gevaarlijke individuen moeten zich bevinden, waar ze thuishoren, ……...namelijk in de GEVANGENIS !En dat personen net als Laura Luelmo veilig kunnen leven.

En niks van weekendjes met proefverlof. Toeristen doen weekendjes……..criminelen behoren in de gevangenis. Niks bijwonen van begrafenissen en andere flauwekul…...daar hadden ze dan maar eerder stil bij moeten staan, dat zoiets wel eens een keer kan voorvallen. De begrafenis van hun slachtoffers is al droevig genoeg. Als de criminelen zo'n lage gevoelsdrempel hebben om in staat te zijn om iemand te verkrachten of te vermoorden, hebben ze ook niet het minste gevoel bij de begrafenis of crematie van een familielid. En hebben ze mijns inziens geen recht meer op activiteiten buiten de gevangenismuren.

Momenteel is het zo geregeld, dat langgestraften in de gevangenis prostituees mogen ontvangen. Ze worden in staat gesteld om sex te bedrijven. 1x per maand. Dus als je het goed bekijkt….dan is dat neuken op staatskosten.!

En hiermee is de staat hiermee in principe de grootste pooier van het land geworden.!Ik weet zeker dat veel getrouwde én ongetrouwde mannen genoegen zouden nemen met 1x neuken per maand, of om iedere maand met een andere vrouw te kunnen vrijen.Een verkrachter c.q. moordenaar moet begrijpen, dat door zijn gruweldaad zijn sexueel leven abrupt gestopt is. Net zoals het leven van zijn slachtoffer abrupt gestopt werd.

Er blijft voor de dader niks over dan aftrekken. En niks prostituees op staatskosten.!

Niemand zit waarschijnlijk op mijn persoonlijke mening te wachten. Toch blijf ik deze, geheel zonder kosten, geven. Vrouwengek is mijn boek…...en ik schrijf, wat ik wil.! Zolang het boek nog niet is uitgegeven, is eenieder uitgenodigd mee te schrijven en en een commentaar te geven.

Tijdens een debat in de politiek hoorde ik, dat een vrouw van een politieke partij zei, dat het niet humaan is om een dader levenslang of lang-tijdig op te sluiten in de gevangenis.

Is het verkrachten en vermoorden van een vrouw wél humaan.?

Hoe kunnen we onze kinderen en vrouwen beschermen? Denk daar maar eens goed over na.! Want dat is de taak van iedere ouder.!

Wordt vervolgd…..

(Kinderen naar school brengen)

Wordt vervolgd…..

In sommige staten in Amerika kan een ter dood veroordeelde kiezen voor de elektrische stoel of een dodelijke injectie.De eerste man, die in de staat New York plaats mocht nemen op de eerste stoel had zijn vrouw met een bijl in stukjes gehakt.

De doodstraf is ook niet humaan, maar het bespaart de maatschappij een hoop onnodige ellende en kosten. En genoegdoening voor de nabestaanden van het slachtoffer.

En dan hoeft justitie ook niet te dubben over een vroegtijdige vrijlating, zoals bij Dutroux.

(Te zot voor woorden…..!)

En om de crimineel de rest van zijn aardse te verzorgen en te behandelen is ook niet humaan.

Net als bij euthanasie wordt dan pas gekozen, als het niet anders kan. Dan is de injectienaald de enige juiste optie.Wij moeten leren te leven met het feit, dat er op deze aardbol veel zieke personen rondlopen, die het op een kwalijke manier op vrouwen gemunt hebben.

En met ziek,...... bedoel ik echt ziekelijk.

Hoe vaak komt het voor, dat een man een vrouw verkracht en vermoordt.?

Hoe vaak is het wel niet voorgekomen, dat de dader zijn slachtoffer de schedel ingeslagen heeft of gewurgd heeft en daarna sex met het levenloze lichaam gehad heeft.?

Dat is pas echt ziekelijk……

Ik noem dat ziekelijk, …………...maar de officiële term is necrofilie. Deze sexuele afwijking maakt een normaal mens aan het kotsen. Wanneer leren we het eindelijk eens een keer, dat voor bepaalde personen er gewoonweg geen plaats is op deze aarde.Ter nagedachtenis aan Laura Luelmo.Wordt vervolgd……..

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje