De Toverspiegel_________________De Toverspiegel__________________Een toverspiegel is niet in staat om te liegen…….

Hij heeft een hekel aan leugens. En, erg belangrijk, …….hij heeft de schurft-hekel aan ijdele personen.

In het sprookje Sneeuwwitje beschikt de boze koningin over een toverspiegel.

Die heeft ze gewoon van mij gekocht via Marktplaats……(zie “De Spiegel z.g.a.n. in Vrouwengek), maar dat doet er niet toe.!

(grapje)

Een toverspiegel kan niet liegen, hoe graag hij dat af en toe zou willen. Een spiegel, die louter gebruikt wordt om ijdelheid te weerspiegel, zou eigenlijk over een ingebouwde vuist moeten beschikken. Als de boze koningin een meeëter wegdrukt…….ok. ……..als ze haar lipstick opdoet…….ok. ……..als ze haar mascara opdoet ……..ok. ……..als ze haar haren föhnt …….ok. ……..maar zodra ze alleen uit ijdelheid voor de spiegel draait…...dan zou een vuist uit het spiegelbeeld moeten komen en haar een klap boven op haar neus moeten geven.!

(In het Tilburgs: Dan zouwie gelèk een pats op dur bakkes moete gévu……)Zachtjes natuurlijk……..maar toch.

Zichzelf spiegelende ijdele vrouwen zijn al zo oud, als de spiegel uitgevonden is.Maar vlak mannen ook niet weg. Regelmatig zag ik vroeger mannen in de winkelstraat zichzelf bekijken in iedere etalageruit die ze voorbij liepen. Hoe zelfingenomen kan men zijn:?En daar is een nieuwe variant bij gekomen op internet. Op Facebook profileren ijdele vrouwen zich als het 7de wereldwonder en bestoken de kijkers met zelf geschoten kiekjes. Maar hoe zelfingenomen kan iemand zijn, zonder belachelijk over te komen.?Vroeger hadden wij fotoalbums voor het gezin en de familie.

Heden ten dage kan iedereen in je privé-album meekijken via het internet…..Wordt vervolgd

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje