Quando Quando Quando

_

______________________Quando, Quando, Quando_______________________Zelfs producenten van parfum erkennen de kracht van oude muziek. Goede muziek is tijdloos…..

Eén van die nummers is Quando Quando Quando. In een nieuw jasje gestoken wordt het nummer geheid van tijd een regelrechte hit.! Ik voorspel, dat met de blonde sexy-girl Emilia Clarke de song de 21ste eeuw -versie gaat worden.

link - https://youtu.be/1hoPGTOT5sE Dolce Gabbano - The Only OneDe originele italiaanse Quando Quando Quando dateert uit 1962 en is in de stijl van de Bossa Nova.

Quando in het italiaans……….Cuando in het spaans betekent gewoon: Wanneer…...wanneer…? Heel Simpel.

Gezongen door Tony Renis.

link - https://youtu.be/PxZHBxlwZBw - Tony Renis - Quando Quando Quando (1962)


Alle uitvoering van deze hit zijn speciaal, zoals……

link - https://youtu.be/lXX1Oq7lGE4 Michael Buble - Quando Quando Quando (It's Time) HD (Stef B) met in de vrouwelijke hoofdrol in de video de mooie Scarlett Johansson.
Of met iets rustiger met de Sapore Italiano Quartet,

link - https://youtu.be/pt86kgI3aNU Quando Quando Quando (Sapore Italiano Quartet - Tony - Renis)Of in een eigentijds gestoken jasje met de sensuele Fergie:

link - https://youtu.be/AqUXDQ57mTQ - Quando Quando Quando - Fergie Feat. Will.I.AmOf van Al Martino……

link - https://youtu.be/c1MgVM7kLKI Quando Quando Quando Al MartinoOf van Dean Martin. Zijn versie heb ik vroeger alleen op één van zijn LP's gehoord en is niet op Youtube te vinden.!)En wat denk je van Nelly Furtado……

link - https://youtu.be/qKuO4zj03Fc - Nelly Furtado Quando Quando Quando Live Montreal 2013 HD 1080 POp welke cover dan ook……...no comment.!

Wordt vervolgd…..

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje