Pedofielen______________Pedofielen_____________________

In het hoofdstuk “De Wereldbol” schrijf ik, hoe mooi de wereldbol zou zijn, als er geen mensen op zouden leven. De mens onderscheid zichzelf van de dieren. Hij vindt zichzelf verhevener.

Dat hebben ze waarschijnlijk van God mee gekregen, die tegen Adam gezegd had, dat ie over de dieren moest heersen. Maar in principe is hij een stuk slechter.

Het volgende filmpje zal waarschijnlijk niet er door komen, maar als het wel lukt, dan komt hier een waarschuwing.

WAARSCHUWING : niet geschikt voor zwakke magen.


video afgehakt hoofd……

Als sinds mensenheugenis lopen mannen al rond met afgesneden een hoofd van hun tegenstander.

In onze barbaarse wereld gebeurd dit heden ten dage nog steeds met zogenaamde ongelovigen van een bepaalde godsdienst. Veldheren lopen met het afgehakte hoofd van hun tegenstander te pronken.

In de bijbel toont David het bloederige hoofd van Goliath, die hij net daarvoor letterlijk en figuurlijk een kopje kleiner had gemaakt.

Een leeuw doodt omdat hij moet eten om te overleven.De mens doodt om de meest uiteenlopende redenen.Dit hoofdstuk komt niet in het boek “Vrouwengek”, omdat het daar niet tussen past.

Echter video's als deze en die over kindermishandeling (Zie hoofdstuk “Kindermishandeling” ) maken het nodig, dat deze ellende verspreid wordt.


video kindermishandeling.

De mens is er bij lange na nog niet !

Dracula spietste meer dan 23.000 hoofden van vijandelijke Turken op lange palen om de overgebleven troepen te waarschuwen, dat ze in zijn land niet welkom waren,Pedofilie staat in “De Schuif van Cuijpers” ( Zie het hoofdstuk “De Schuif van Cuijpers ) hoog gerangschikt, als één van de ernstigste vergrijpen. Als een pedofiel in de fout is gegaan, blijft mijns inziens weinig over om herhaling te voorkomen en kan alleen op brute wijze gestraft worden.

Hier komt een paar straffen:

1ste: Castreren en de penis van de dader chirurgisch in zijn geheel verwijderen. ( compleet ! )
Op deze foto is iemand waarschijnlijk per ongeluk door de zitting van de plastic stoel gezakt, maar als de man een pedofiel zou zijn, is dit de ideale houding om hem te opereren.!

De ijzerschaar op de foto moet dan niet gebruikt om het plastic weg te knippen, maar om de ballen te verwijderen. Zonder verdoving…..

2de: In mijn politie-periode werd ik aangesproken door een oud mannetje, die zijn commentaar kwijt wilde over een afschuwelijk delict in Nederland.

Hij keek me aan en zei: “Weet U, wat ze met zulk tuig moet doen, meneer ?”......Die moeten ze levend villen……..en dan hun huid over een trommel spannen.!” Hij vervolgde: “Zodat ze na hun dood ook nog slaag krijgen. !”3de: Met afgrijzen heb ik naar de volgende video zitten kijken.


video afgehakt hoofd.

Als pacifist en gevoelig persoon ben ik telkens geschokt door deze beelden. Op één uitzondering na:

In de video komt niet naar voren in welke omstandigheden het verwijderen van het hoofd van de romp gebeurd is, maar als de man in de video de kop van Dutroux in zijn hand had gehad, zou ik zeggen. “Goed zo !....eigen schuld, dikke bult.!”

4de: De Spaanse Inquisitie zou wel raad geweten hebben met kindermisbruikers:Waarom ben ik zo fel tegen pedofilie ?

Omdat het misbruiken van kinderen nooit goed gepraat kan worden: Van kinderen blijf je af !

Wordt vervolgd…...

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje