Fantaseren of Dromen?______________________Fantaseren of dromen___________________

In mijn dromen lig ik altijd met iedereen en alles overhoop. Zelfs met mezelf.!

Gelukkig val ik meestal gelijk in slaap, zo gauw ik mijn hoofd op mijn kussen neerleg.Maar als ik niet gelijk in slaap val, verkeer ik in een ander stadium, dat ik het “fantaseer-dromen” noem.

In dit stadium kan ik mijn fantasie de vrije loop laten gaan en kan naar behoefte mijn dromen sturen.In de diepe slaap droom ik louter over ellende, problemen en wrijvingen met andere mensen, doch in het fantaseren-dromen-stadium droom ik over leuke gebeurtenissen, of gebeurtenissen,die misschien in de toekomst plaats gaan vinden.

In die fantasie kan ik op een prettige manier met anderen omgaan, kan ik lachen, kan ik dansen, reizen, springen, enz. enz. Omdat ik de hoofdrol speel en in die film alles kan dirigeren en sturen naar eigen wens….Wordt vervolgd…..

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje